Benefit Majorette Krem Allık

Merhabalar,ilk çıktığı zaman aldım bitirmek üzere yazısını yazıyorum :) Neden böyle üşeniyorum bilmiyorum.Alalı kaç oldu bilmiyorum ama bugün yazarım yarın yazarım derken yazısını yazmak şimdiye nasip oldu.
İnceleyelim bakalım nasılmış allığımız :)


Biraz eskidi ambalajı tabi,her gittiğim yerde benimle :)
 Aslında kapağını ilk açtığımda mis gibi portakallı şeftali kokusunu hissettim aşkımız o an başladı aslında bu allıkla.Şimdilerde bitti bitiyor ..


Bu da ilk aldığım zamanlarda telefonum ile çektiğim bir fotoğraf tam rengini yansıtmasa da bence başarılı bir çekim olmuş.
Üzerindeki güneş deseni ne alaka hep merak ettim :) Belki yaz ürünü olarak düşünmüşlerdir ama ben kış boyunca kullandım.


Evet bu da dibini gördüğüm halleri.Gerçek rengine baya yakın,şeftali mercan arası bir rengi var.Özellikle beyaz tenlilere çok uygun olduğunu düşünüyorum.
Pudralı bir yapısı var,kesinlikle yapış yapış değil.Uyguladıktan sonra çok uzun saatler sizinle,dilerseniz transparan bir pudra ile üzerinden geçip sabitleyebilirsiniz ama ben hiç gerek duymadım buna.
Sanırım tek sorunu fırça ile uygulandığında doğal durmaması.Bunun yerine ben ya parmaklarım yardımıyla tampon hareketlerle uyguluyorum ve dağıtıyorum,ya da sünger yardımıyla uyguluyorum.
Ayrıca ruj olarak da kullanılabileceği söyleniyordu ancak bence kesinlikle vasat bu konuda.Dudak çizgilerime doluyor ve dalgalı bir görüntüsü oluyor belki bir lipbalm geçilirse üzerinden güzel olur ancak normal şartlarda imkansız,başarısız.
İçerisinde kesinlikle sim vs yok yani ışıl ışıl olmuyorsunuz,gayet mat bitişli bir allık.


Çok net olmasa da bu fotoğrafta bu allığı kullanmıştım.Çok doğal bir duruşu var kesinlikle sırıtmıyor.Karmadan yağlıya dönük cildime bile iyi geldi genelde bu allığı karma ciltlerin pek sevemediğini okumuştum ancak biz çok iyi anlaştık.
Fiyatına gelecek olursak ben 125 TL civarı olması lazım.Krem allık severler bence bir gözatın.






Yorumlar

  1. krem allıkları nedense kullanamıyorum bır turlü ama rengı cok guzelmıs :)

    YanıtlaSil
  2. Bende sevmezdim ama bu allığı çok sevdim 😊 ambalajını beğenip aldım ve gerçekten severek kullanıp dibini bile gördüm 🙈

    YanıtlaSil
  3. Evet gayet kaliteliydi keşke bitmeseydi.Takibe aldım canım teşekkürler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder