The Balm Makyaj Bazı

Merhabalar,havalar güzelleştikte sıcaklar kendini hissettirdikçe makyaj bazlarının önemi artıyor biz bayanların hayatlarında.Makyaj bazı neden gereklidir sorusunun cevabını kullanıp müptelası olduktan sonra anladım.
Makyajımızı sabah bin bir zahmetle yapıyoruz ancak tazelemediğimiz sürece özellikle de yağlı cilt yapısına sahipseniz akşama makyajınızdan eser kalmadığını farkedeceksiniz.Sanırım bunun içindir ki makyaj bazı denilen mucize keşfedilmiş.
                                           
The Balm Makyaj bazı The balm ın diğer ürünlerini  de severek kullanıyorum.Genel olarak kalitesini beğenirim özellikle de ürünlerin kapakları müthiş.
Ürün silikon bazlı ama diğer makyaj bazları gibi kötü silikon kokusu yok içeriğindeki A,C ve E vitamini kokuları ağırlıklı.Yüzünüze sürdüğünüzde kalıp gibi kasmıyor aksine saniyeler içinde yumuşacık bir cilde sahip oluyorsunuz.Cİldinizi makyaja hazırlıyor ferah kokusuyla rahatlatıyor.
İnce çizgiler üzerinde de etkili küçüldüklerini gözlemleyebiliyorsunuz.Far bazı olarak da kullandım sonucu başarılıydı farım dağılmadan günboyu kaldı.Makyajınız günboyu sizinle olsun isterseniz denemenizi tavsiye ederim.
                                             
           Yukarıdaki fotoğrafta uygulama öncesi minik çizgiler ve pürüzleri gözlemleyebilirsiniz.
                               
                           Bazın rengi hafif pembemsi az bir miktar yeterli olacaktır
                                
      Uygulama sonrası fotoğrafta ise çizgilerin azaldığını,pürüzlerin yokolduğunu gözlemleyebilirsiniz.
Ürün 30 ml kapak ömrü 6 ay olarak verilmiş hergün kullanılsa dahi 6 ayda bitecek gibi değil baya bereketli.Gratislerde bulabileceğiniz ürünün fiyatı indirimsiz 32 TL.Ancak Bayramlarda,Kadınlar gününde,Anneler gününde,Sevgililer gününde mutlaka indirime giriyor bence takip edin.





Yorumlar