Davines Işıltı Veren Yağsız Sprey

Merhabalar,daha önce Vanilya kutudan çıkan Davines Şampuan ile ne kadar mutlu olduğumdan bahsetmiştim.Bunun sebebi bu marka hakkında çok şey duyup almaya hep üşendiğim ürün olmasıydı.Neyse ki online bir siteden saç bakım ürünlerinde indirim olduğunu fark ettim ve Davines markasına ait birkaç ürünü sepetime atmıştım.Bu tarz bir ürünüm olmadığı için de gelir gelmez kullanabildim.Şimdi yakından inceleyelim bakalım ürün hakkında düşüncelerim neler ?



Ben bu ürünü gerçekten çok sevdim.Benim saç spreylerinden beklentim saçımı yatıştırması ve kesinlikle saçımı sertleştirmemesidir.Bu ürün tam da aradığım türden bir ürün çünkü saçımı kesinlikle sertleştirmiyor.Hergün değil ama arada saçlarımı düzleştirdiğimde 2 kere fıslıyorum ve o minik minik dik duran saçlar anında yatışıyor,elektriklenme gidiyor.
Ayrıca doğal bir parlaklık veriyor saça ve çok çok ilginç ben bazen saçıma sprey uyguladığımı bile unutuyorum o kadar hafif bir yapısı var.Bu da yağsız bir formüle sahip olduğu için sanırım.
Hoş da bir kokusu var uzun süre kendisini hissettiriyor.Benim uzun zamandır aradığım ürün buydu.
Islak ya da kuru saça uygulanıyor.Ben genelde kuru saça uyguluyorum.Ama ıslak saça uyguladığınızda da saçın elektriğini alıyor.
Eğer saçınızı ağırlaştırmayacak ve elektriklenmeyi kontrol altına alacak bir ürün arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.Ben evdeki stoklarım bittiğinde Davines'in bir kaç şampuanını da denemeyi düşünüyorum.Bence sizde şans verin.

Yorumlar

Yorum Gönder