Farmasi Yumurta Proteinli Şampuan

Merhabalar,bugün sizlere yenilerde bitirmiş olduğum bir şampuandan bahsedeceğim.Artık şampuan yazılarımı bitirdikten sonra yazmayı planlıyorum çünkü bittikten sonra en doğru yorumlara sahip olduğumu düşünüyorum.Neyse gelelim şampuanımıza :) 


Öncelikle yumurtalı şampuan ıyyy dediğinizi duyar gibiyim ama asla yumurta kokmuyor.Mantığımın almadığı ise renginin sarı oluşu ? Ama sebebini bulmuş değilim.Ürün fotoğrafta gördüğünüz gibi biraz daha jel yapıda,suyla birlikte köpüğe dönüşüyor.Ama şunu belirtmeliyim fazla köpürmüyor yani aslında yavaş köpürüyor ve bu da sizi daha fazla kullanıma itiyor.



Saçlarım işlem görmüş olduğu için genellikle bu tarz besleyici şampuanları tercih ediyorum.
Ürün yumurta proteini ve keratin ile zenginleştirilmiş bir formüle sahip.Ambalajında saçları yumuşattığını,yıpranmış saçları onardığını,saç dökülmelerini engellediğini ve hızlı uzamasına yardımcı olduğu yazıyor.
Benim yorumum ise ; Saçları gerçekten besliyor ve yumuşatıyor.Yıpranmış saçları onarıyor ve saç dökülmesini de engelliyor ancak uzamasına herhangi bir katkıda bulunduğunu sanmıyorum.
Ürün 500 ml ve indirimde yakarsanız çok güzel fiyatlarla alabilirsiniz.Pompalı şisesi fazla kullanımın önüne geçiyor kesinlikle.
Ben zaten genel olarak Farmasi şampuanlarını seviyorum.İndirimde yakalarsanız kesinlikle şans verin derim.



Yorumlar

  1. İlk defa duydum yumurtalı şampuan :) merak ettim doğrusu

    YanıtlaSil
  2. Eskiden yumurtali sampuanlar cok vardi ve hepsi de guzel oluyordu. Zaman zaman yag ve yumurta bakimi yaparim saclarima. O zaman bilr yumurta kokmuyor. Elimdeki stoklar bitince bu sampuani da denemek istiyorum ;))

    YanıtlaSil
  3. Evet bende tesadüf eseri fark etmiştim bu şampuanı ama gerçekten çok sevdim,tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  4. Yumurta bakımından kokusu yüzünden çok korkuyorum yumurta kokusundan nefret ediyorum :( Aslında hem cilde hem saçlara ne kadar yararlı maskeleri var.Bu şampuana da önyargılı yaklaşmıştım ama gerçekten hiç yumurta kokusu yok.Sevgili buralı olmayan şampuanı kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum mutlaka :)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar
    Yazını paylaşmak isterdim ancak paylaşma butonu bulamadım

    YanıtlaSil
  6. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz farmasi ailesi olarak

    YanıtlaSil

Yorum Gönder