Favoriler Mayıs

Merhabalar,uzun zamandır bu yazıyı yazmayı planlıyordum fakat yine üşengeçlikkkk :( Neyseki bir dur dedim ve geçtim pc nin başına :) Hemen başlayalım bakalım bu ay favori ürünlerim nelermiş ?


Loreal True Match Fondöten,bitmek üzere olduğunu fark ettim ve saklandığı yerden çıkarttım beni 1 2 ay idare eder gibi duruyor.Bu ürünü çok severek kullanıyorum orta kapatıcılığa sahip ve hani kağıt gibi duruyor derler ya tam da öyle bir fondöten.Cildimi çok seviyor herhangi bir reaksiyon ile karşılaşmadım.Bendeki 16K901.Günlük kullanıma uygun genelde yukarıda gördüğünüz 3 nü dönüşümlü kullanıyorum.
Loreal True Match Mineral Powder Foundation,şu an sürümden kalkmış bir toz fondöten.Nasıl üzülüyorum bir bilseniz çok severek kullanırdım,yani fondöten desen değil pudra desen değil ama harika bir yapısı var.Şu ana kadar bu ürüne muadil bir ürün bulamadım.Tek başına uygulandığında bile mükemmel kapatıcılık sağlıyordu.Bende stoklarımdan kalan son ürün.Hatta cildime göre biraz koyu ama gülü seven dikenine katlanıyor.
Clinique CC krem,geçen yıl almıştım artık yavaş yavaş bitiyor hatta belki son günleri..Çok severek kullanıyorum.İlginç bir ışıltı veriyor cildime,sağlıklı bir görünüme sahip oluyorum.Hatta öyle ki gözaltı kapatıcısı ihtiyacı bile duymuyorum.


Urban Care Saç Bakım Serumu,kolay kırılan saçlar içinmiş,malum sarı saçlıyım benim saçlarımda kolay kırılıyor ve bu serum saçlarıma çok iyi geliyor gerçekten.İlk defa denedim bu markayı ama gerçekten çok sevdim.Detaylı yazısını sizlerle paylaşacağım.

Lady Speed Stcik,yani yıllardır vazgeçemediğim koku :) Son zamanlarda tekrar roll on tarzı ürünlere tekrar dönüş yaptım ve tekrar almak istedim.Bu ürünün sanırım tek sıkıntısı kolay kurumaması ama kokusunun muhteşemliği sebebiyle çok da gözüme katılmıyor.

Flormar Makyaj bazı,neden mi ters duruyor.Pompalı şişesi yüzünden sanırım herkes bundan şikayetçi ama hala bir çözüm bulunamamış.Bu ürün benim stoklarımın arasından çıktı muhtelemen şişesi yüzünden sıkıldım ve attım stoklarımın arasına ama ürün gerçekten çok başarılı.Resmen makyaj mıknatıs gibi yapışıyor yüzüme,sağlıklı bir görünüm veriyor cildime ve gözeneklerimi küçültüyor.Şişesine de çözüm bulunsa mükemmel olacak.


Üzün çekirdeği yağı,artık bilmeyen kalmadı herhalde saçlarımı uzatmak ve yeni saç oluşumlarını sağlamak için kullanıyorum.Ancak saçlarım baya bir çoğaldığı için ve bende gür saç sevmediğim için bu bakımı seyrekleştireceğim.

Milk Shake Besleyici Saç Köpüğü,ben aslında bu tarz ürünlerden uzak dururum.Saçımı sertleştirecek diye bugüne kadar uzak durduğum ürünlerdendi.Ama bu ürün beni şaşırttı hem saçlarımı besledi hem bakım yaptı hemde yumuşattı.El kremi olarak bile kullanıyorum gayet başarılı.

İ am Yüz Toniği,Rose,Son zamanlarda severek kullandığım toniğim.Kokusu yapısı gayet hoş,cildimi rahatsız da etmiyor.


Tangle Teezer,uzun zaman önce alıp bir yere attığım bir üründü.Buldum sonunda severek kullanıyorum tek sıkıntı kuru saçıma uyguladığımda kesinlikle sakinleştirmiyor ancak ıslak saça uyguladığımda verim alabiliyorum.

Bio oil,bu markanın bana madalya falan takması lazım :( O kadar çok kullanıyorum ve herkese anlatıyorum ki :) Cildin mi kuru Bio oil kullan,Böcek mi ısırdı Bio oil kullan,Çatlakları mı hafifleteceksin Bio oil kullan :) Evde en az 10 tane var herhalde çok da bereketli kolay kolay bitmiyor.


Bu Body Misti çok seviyorum.Sevgili arkadaşım Çisil tavsiye etmişti blog da benden bahsedersin demişti.Şu an yazımı okuyorsan bak senden bahsediyorum Çisilim  :)  Çok severek kullanıyorum,kalıcılığına hayranım...



Bu minnak ise ülkemizden çekilen Lush markasına ait bir el kremi..Son zamanlarda saklandığı yerden çıkardığım bir ürün daha..Çok şaşırmıştım sabun gibi duruşu,çok ağır vanilya kokusu hakim. Bu sabun gibi duran kalıp elinize değdiğinde yağa dönüşüyor ve mükemmel düşünülmüş bir ürün.


Vee son ürün,Burt's Bees Lip balm,kokusu yapısı ve rengi mükemmel.Çok severek kullanıyorum.Şu zamanlar için çok kullanışlı.Hafif kırmızımsı bir renk veriyor dudaklarıma..

Evet bir yazının daha sonuna geldik,bu ay benim favori ürünlerim bunlardı bakalım önümüzdeki ay neler değişecek,şimdilik hoşçakalın..




Yorumlar

  1. Flormar bazı merak ediyordum güzel bi yazı olmus canım eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Üzüm çekirdeği yağı nereden canım? Milk shake köpük için ne güzel yorumlar okuyorum, dayanamayıp alacağım artık. Vee yorum kısmın ne güzel olmuşş :* Bu arada çekilişime beklerim tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. Flormarın bazı gerçekten beni bile şaşırttı performansı ile hakkında detaylı bir yazı yazacağım önümüzdeki günlerde mutlaka :)

    YanıtlaSil
  4. http://www.oneva.com.tr/ Üzüm çekirdeği yağını buradan bulabilirsin ben nereden aldığımı hatırlamıyorum.Bu yağda önemli olan soğuk pres ile yapılmış olması Gratis te de gördüm ama genelde bitmişi oluyor :)
    Milk Shake i bana çok tavsiye eden oldu bende dayanamayıp alanlardanım muhteşem bir ürün.Teşekkür ederim son günlerde blogum üstünde de biraz değişiklik yapmayıp düşünüyorum :) Hemen çekilişine de katılıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder