FLORMAR ILLUMINATING PRIMER MAKE-UP BASE

Merhabalar,şurada bahsettiğim Flormar makyaj bazımdan detaylı olarak bahsetmek istedim.İşte bu ürün üzerinde benim yorumlarım şunlar;

Uzun zaman önce almıştım yanlış hatırlamıyorsam 2 sene kadar oldu.Bende vazgeçemediğim bir huy var stoklarımda çok ürün var ama aldığım her ürünü ne zaman aldığımı az çok hatırlar ve kafamda onları bir sıraya sokarım.Ve o sırayla da kullanırım.Bu üründe diğer bazlarımı bitmesini bekledi ve nihayet gün yüzüne çıktı.Ancak şişenin kullanışsızlığı yüzünden bir kenara attım.Sonra tekrar denemek için çıkarttım ve ürünü kullanmaya başladım.
Sanırım son 1 aydır falan ciddi anlamda hergün kullanıyorum ve bu ürün beni çok şaşırttı.Aslında ben tam anlamıyla bu tarz ürünleri seviyorum.Yani öyle kadife gibi yapmasa da olur makyajıma mıknatıs gibi yapışsa yeter bana.Ki bu ürün gerçekten makyajıma mıknatıs gibi yapıştı gün boyu kımıldamadan benimle makyajım.


Şöyle beyaz gibi duruyor ama yüze herhangi bir renk vermiyor.Ayrıca uyguladığımda cildimi ışıl ışıl yapıyor gerçekten.Aslında ürünün vaadi matlık sağlaması ama bende kesinlikle matlık olmadı tam tersi cildim gayet sağlıklı görünüyor bu ürünü uyguladığımda.
Ciltteki pürüzleri de çok güzel dolduruyor ve uyguladıktan sonra pürüzsüz bir cilde sahip oluyorsunuz.Ama dediğim gibi kadife bir his beklentisine bu üründe girmeyin.

İçerisindeki Antioksidan özelliğine sahip olan Akai meyvesi ve yeşil çay ekstreleri erken 

yaşlanmaya karşı cildi koruyormuş.Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.Ama bu ürünü 

uyguladığımda içimde bir ferahlık oluyor sanki cildim makyaj ürünlerinin verdiği zarardan korunuyormuş gibi hissediyorum.

Şu an fiyatı 34.90 TL baz arayışındaysanız bunun 2 3 katını verip bu sonucu alamayacağınız 

ürünlerle vakit kaybetmeyin bence bir şans verin bu ürüne..




Yorumlar

  1. bu ürünü bende çok severek kullanıyorum makyajda hiçbir dağılma olmuyor. Flormar beni bu ürünle çok şaşırtmıştı.

    YanıtlaSil
  2. Evet bende çok şaşırtmıştım.Bu üründen bu performansı beklemezdim gerçekten :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder