Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi Express çift Etkili

Merhabalar,biten makyaj temizleme sularımın ardından artık yeni makyaj temizleme sularını deneme şansı elde ediyorum.Geçen anneler günü indiriminde Migros Kozmetikten aldığım Garnier Göz Makyaj temizleyicisini inceleyeceğiz.


Ben aslında mor rengini pek sevmem ama bu ürünün rengini çok sevdim.Ambalajı gerçekten başarılı ve almamda çok büyük etkendi.Özellikle kirpik güzelleştirici bakımından etkilenmiştim.
Çift fazlı ve yağlı his bırakmayan sayılı ürünlerden biri olduğunu düşünüyorum.

Şimdi gelelim yorumlarıma,waterproff ürünleri bile çıkarttığını vaad eden bu ürün bence benim waterproof olmayan maskaramı bile çıkaramadı.Çok beğenen olduğunu biliyorum ama bende genel olarak kirpiklerimde çok dökülme yaşadım öyle ki gözümün içine kaçıp beni sıkça rahatsız ettiler.Normalde kirpiklerim kısa ve seyrektir ama bu denli dökülmeyi daha önce yaşamadığım için dikkatimi çekti.Yüz makyajımı güzel temizledi o konuda çok sıkıntı yaşamadım ama tabiki waterproof ürünleri çıkartırken biraz zorlandı.
Günlük makyajı temizlemede çok zorlanmıyor ama vaad ettiği gibi suya dayanıklı ürünlerde çok etkili değil.Ama ben waterprooff makyaj yapmıyorum derseniz yağlı his de bırakmayan başarılı bir ürün ama çok büyük beklenti içine girmeyin derim.
Zaten bitmek üzere son zamanlarda sadece yüz makyajımda kullanıyorum.Bilmiyorum neden anlaşamadık ama maalesef sevemedim.
Bu ürün hakkındaki yorumlarım bunlar bir sonraki yazımda görüşmek üzere hoşçakalın..

Yorumlar

  1. Aslında çok merak ettiğim,fakat almaya her niyetlendiğimde bir engelle karşılaşıp alamadığım bir üründü. Ama şimdi almasam da olur sanırım diye düşünmedim değil hani :)

    YanıtlaSil
  2. Bende yorumlardan olumlu bir ürün olabileceğini düşünmüştüm ancak hayal kırıklığına uğradım :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder