Gratis'ten Kazandığım 100 TL yi Nasıl Değerlendirdim ?

Merhabalar,biliyorsunuz muhteşem fotoğrafımla Gratis'in düzenlediği bahar yarışmasında ilk 10 kişiden biriydim vee kartımıza 100 TL yüklendi.Ben bir kaç gün bekledim kontrol ettim puan yüklenmemişti.Bende daha sonra yüklenir diye umursamadım.Geçenlerde eşimle yemek sonrası gezerken masumca sadece Üzüm çekirdeği yağı almaya girdim bir kaç şey daha aldım kasaya geldiğimde kasiyer ile birlikte şok olduk.Direk aa 100 TL puan var kartınızda dedi :) Alışverişim 92 TL tuttu son dakika bir Maybelline seti aldım 112 TL oldu ve 100 TL puan kullandım 12 TL de eşimin puanını kullandım miss :) Bedava alışveriş yaptım tam da ihtiyaç alışverişi oldu ve çok da iyi oldu.Teşekkürler Gratis..


Son dakika aldığım Maybelline Maskara&Eyeliner seti,çok merak ediyordum çok iyi denk geldi stoklarımı bitirdikten başlayacağım.

Le Petit Marseillais Beyaz şeftali ve Nektarin Banyo ve Duş jeli,ilk izlenimim kokusu muhteşemdi.

Wet'n Wild Tekli farlar bir tanesi minnak kuzuma hediye bir tanesi de benim..Bu markanın özellikle tekli far ve rujlarını çok severek kullanıyorum ama ah bir de istediğimiz renkleri bulabilsek..

Maybelline Electro Baby Lips,bence yapı olarak muhteşemler çok severek kullanıyorum bu markanın lipbalmlarını umarım bu ürünü de çok seveceğim.

Himalaya Çok Amaçlı Krem,bir mağazada küçük ürünlerini görmüştüm Himalaya'nın bu alışverişi yaptığım mağazada bulamadım küçük ürünlerini bu ürünü daha önce hiç görmemiştim merakıma yenik düşerek aldım.

Cettua Siyah Nokta Bantları çok başarılı olduğunu duymuştum sanırım Nivea ya rakip geliyor,deneyeceğim bakalım.

Shiffa Home Üzüm çekirdeği yağı ve Çam terebentin yağı.3 al 2 öde vardı değerlendirmek lazım.Annem ve ben üzüm çekirdeği yağını severek kullanıyoruz.Benim özellikle saçlarımda çok büyük etkileri oldu.Uzamasını ve yeni saçlar çıkmasını sağlıyor.Ben evdeki şişeyi de kullanıp uygulama sıklığımı azaltıcam çünkü gerçekten saçlarım çok çoğaldı ve ben gür saçtan hoşlanmıyorum.
Çam terebentin Yağı ise dökülmeleri engelliyor.

Organix Argan Yağı,ben bu markanın bir çok ürünün kullandım vee Gratislere gelmesine sevindim vee ilk gelişinde hemen indirime denk gelmesi ile merak ettiğim bu ürünü aldım.Ben tam anlamıyla saç bakım yağı delisiyim.Elimdekiler bitince mutlaka deneyeceğim.

Ve Benri minnak aseton ve pamuklar her Gratis alışverişinde olmazsa olmazlar..

Tüm ürünleri en yakın zamanda deneyip yorumlayacağım,şimdilik hoşçakalın..



Yorumlar

  1. Güzel günlerde kullan canım, hep böyle şoklar yaşasak keşke :)

    YanıtlaSil
  2. Ah keşke çok güzel oldu :)

    YanıtlaSil
  3. hepsini güle güle kullan talım :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel ve eğlenceli bir alışveriş olmuş. Benri'nin peeling etkili pamuklarından ben memnun kalmadım ama diğerleri oldukça verimli. Maybelline rimellerini oldukça başarılı buluyorum. güle güle kullanın
    Blogunuzu takibe aldım benim bloguma da beklerim. Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Ecemcim ☺️

    YanıtlaSil
  6. güzel gerekli şeyler almışsın Yeşimcan güzel günlerde can sağlığıyla kullan:))

    YanıtlaSil
  7. Canım benim çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  8. Peeling etkili pamukları bende sevmiyorum.Maybelline rimellerinden bazılarını denemiştim daha önce ama bu ürünü ilk defa kullanacağım sevgili hüzün sarısı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder