Niyazi Gül 4 Nala

Merhabalar,hep kozmetik dedikodusu olmazdı biraz da konu dışı paylaşım yapmak istedim.Öncelikle şunu belirtmeliyim hatta itiraf etmeliyim ki ben Ata Demirer hayranıyım.Yani elimden geldiğince tarafsız olmaya çalışacağım.


Genelde Digitürk Dilediğin Zamanda film izliyorum ev rahatlığını daha çok seviyorum ama Ata Demirer Film yaparsa mutlaka giderim.
Demet Akbağ ve Ata Demirer Film konusunda süper ikili oldular bence ikisi de bu işte oldukça usta ve başarılı filmler çıkarıyorlar.
Bu filmde oyuncu kadrosu da gayet iyiydi.

(Görsel Alıntıdır)

Levent Ülgen 

(Görsel Alıntıdır)

Şebnem Bozoklu.. Ve Ayşenil Şamlıoğlu rollerinde gayet başarılıydı.Böyle profesyonel oyuncuların filmlerinde zaten filmde değil de gerçek bir hayat hikayesini izliyor gibi hissediyor insan.
Filmin konusu ise,Niyazi Gül'ün hayat hikayesinin kısa bir özeti ve bir formül sayesinde başına gelenler..Çok ipucu vermek istemiyorum tadı kaçmasın..
Filmin türü komedi olsa da öyle yerlere yatarak gülmedim.Bence biraz biyografi tarzında olmuş ve espriler aralara serpiştirilmiş.Ama bence gidilmesi gereken filmler arasında...Ancak büyük beklenti içinde gitmeyin yani bir Eyvah Eyvah gibi olmamış ama ben hep Niyazi Gül karakterinin iç dünyasını merak etmiştim bu film bu konuda beni aydınlattı.

Fragman için 


Yorumlar

  1. Niyazi Gül tiplemesine bayılırdım. Bu filmi çok seveceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Evet benimde Niyazi Gül sevdiğim bir tipleme olduğu için severek izledim,mutlaka tavsiye ederim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder