Ağustos Favoriler

Merhabalar,biraz geç kalmış olsam da Ağustos ayı favorilerimi sizlerle paylaşacağım.Bu ay elimden düşmeyen ürünler bakalım nelermiş ?


Flormar Lip Primer,hakkında çok yazılıp çizildi ama bence gayet başarılı.Benim dudağımda genelde diş izleri olur çünkü strese bağlı dudaklarımı dişliyorum sürekli.Ama bu primer sayesinde diş izlerimi hafifletip rujumun daha güzel durmasını sağlıyor.Ve ne kadar fark edemesem de sanırım yarılamış durumdayım ürünü o kadar çok kullanıyorum.
Ayrıca bu ürün rujun gerçek rengini de yansıtıyor.


The Body Shop El Kremi,harika bir kokusu var.Şu an bitmek üzere tüm ay elimden düşmedi resmen.Birden fazla el kremi kullandığım için geçen aydan beri bu minnacık krem benimle ama sanırım son günleri..
Yapısı fazlasıyla hafif resmen elinizde su gibi kayboluyor..Bir süre yapışkan bir his bırakıyor ve ardından yumuşacık oluyor.Özellikle yaz mevsimine uygun bir krem.


Sephora'ya ait bir kapatıcı paleti,o olmazsa napardım bilmiyorum.Son günlerde uykusuzluk ve yaptığım diyetin beni yorgun düşürmesi sebebiyle cilt rengimde değişiklikler oldu.Birden fazla sivilce döktüm ve cildim solgun görünüyor.Ama bu palet ile sivilce izlerini yok ediyorum ve gözaltı morluklarımı gizliyorum.Ayrıca aydınlık bir görüntüyü bu palet ile destekliyorum.


Max Factor'un kalem ruju,rengini çok belli etmese de doğal bir duruşu var.Aslında yapışkan bir his bırakıyor ama yine de şu an bitmek üzere o derece kullandım yani :) 


Estee Lauder markasına ait Tiger Eye ruj :) Tam da adı gibi özellikle yaz aylarında kullanıyorum ve harika bir duruşu var.Biraz bronzlaşınca harika duruyor :) 


Color Club markasına ait bir base,özellikle nailart yaparken baz olarak kullanıyorum ve tırnaklarıma ojenin verdiği zararı önlüyorum :) 


Rimmel London Wake Me Up Fondöten,bu ay gerçekten elimden düşmeyen fondötenlerden :) Detaylı yazısı için tık tık.

Bu ayki favorilerimde bunlardı bir sonrakş favoriler yazısında görüşmek üzere..Anlık paylaşımlarım için tüm sosyal medyada beni Yesimdedi olarak bulabilirsiniz.








Yorumlar

  1. Çok güzel bir yazı hemen gidip almalıyım

    YanıtlaSil
  2. Flormar Lip Primer 'ı hep merak ediyorum ama düzgün ruj görüntüsünü sevmediğim için kendimde almıyorum. Özellikle yaz aylarında renkli lipbalm görüntüsü için ruj sürsem bile hafifletiyorum parmaklarımla. Max Factor kalem ruj yapışkan olmasa daha çok seveceğim ben de. Öpüyorumm

    YanıtlaSil
  3. Flormar'ı bende merakıma yenik düşerek aldım ama gayet başarılı :) Max Factor evet yapışkan yapısı olmasa doğal duruşlarını çok seviyorum aslında :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder