Bitenler #26

Merhabalar,en son bitenler yazımdan sonra fark ettim ki bitenler kutumda yine yer kalmamış vee mecbur yine bitenler yazısı yazmak zorunda kaldım.Daha kısa özetleyeceğim artık uzun olmaması için :) 

Duru Duş jeli,evet kokusu güzel,temizliği de gayet başarılı ve kalıcılığı dahi güzel ama şu baskın kimyasal kokusu beni deli etti.Bu sebeple bir daha tercih etmeyeceğim...

Özgün Saç Kremi,daha önce bahsettiğim gibi Ayvalık'a ait bir marka..Zeytinyağlı saç kremi,gayet başarılıydı..Saçlarımı yumuşattı ve parlattı..

H&M Peeling,genelde bu markanın peelingleri güzel olur ama ben bu ürünün kokusunu hiç sevmedim.Aslında peeling özelliği gayet başarılıydı ama koku kötüyse bir ürün bende eksi not alıyor maalesef..


Urban Care Argan Yağlı Saç Bakım Serumu,aslında başarılı bir ürün ama nedense sevemedim..Saçlarımı güzel yumuşattı,bakım yaptı,parlattı falan ama sevemedim belki de ambalajı beni itti bilmiyorum ama tekrar almayacağım..
Holika Holika Siyah yumurta Sabunu,aslında bitmediler ama kutusunu atacaktım ve bu yazıya dahil etmek istedim..Detaylı yazısı için tık tık..
Fresh'n Soft oje çıkarıcı,koyu renklerde de çok başarılı olmasa da açık renkleri süper temizliyor ayrıca tırnağa kesinlikle zarar vermiyor,yıpratmıyor..


Hanımeli Kolonyası,yumuşatıcının hediyesiydi..Aman Allah'ım bildiğiniz hanımeli kokusu bayıldım resmen..Muhteşem kokuyor sırf bu ürün için Yumoş'un yumuşatıcılarının hepsini alabilirim harika :) 

Avon arındırıcı scrub,arındırma özelliğini çok sevmedim ama kokusu muhteşem..


İsana Saç Maskesi,hiç sevmedim,saçımı sertleştirdi ve yapısı gerçekten çok kötü,bir daha asla almam..
Bielenda Bathoil duş Yağı,kokusu hariç çok sevdiğim bir ürün olmadı.Adı yağ olarak geçse de kesinlike yağ formada değil bildiğimiz duş jeli gibiydi.Ama sırf güzel kokusu için denk geldiğimde tekrar alabilirim.
Nivea Double Effect deodorant,kokusu yapısı berbat..Nivea'nın tek sevmediğim ürünü oldu,ter kokusunu engellemeyi bırakın berbat bir koku salıyor.Bir daha asla almam yarısı dolu zaten bu şekilde çöpe gidiyor..


Milk Shake saç bakım köpüğü,hem şekillendiren hem de bakım yapan harika bir köpük yedeğini kullanmaya başladım bile en yakın zamanda yazısını sizlerle paylaşacağım..

Bio Oil,bu aralar fazla fazla kullanıyoruz.Malum eşim ve ben zayıflamaya çalışıyoruz ve çatlak oluşumunu önlemek adına çok başarılı bir ürün ve cildimizi nemsiz bırakmıyoruz..

Bath And Body Works mum,harika bir koku..


Prag'da kaldığımız otelden aldığım vücut losyonu,çok güzel bir kokusu var kullanmaya doyamıyorum ve sanırım son 1 tane daha kaldı bu kokuyu özleyeceğim :( 

Listerine Ağız Bakım Suyu,özellikle diş beyazlatma konusunda çok başarılı detaylar için tık tık..

Hobby Şampuan,kokusu güzeldi ama saç bakımı adını herhangi bir etkisini gözlemlemedim..


Loreal Sunkiss,harika,muhteşem çok seviyorum :) Detaylar için tık tık..

Armani Code,eşimin muhteşem duş jeli..Çok zor bulduğumuz bir üründü genelde set halinde satılıyor zor da olsa bulduk tek olarak satılan halini..Kokusu güzel başarılı,kalıcılığı gayet başarılı..Denk gelirsek tekrar alırız..


Alterra El Kremi,tırnaklarımı inanılmaz besledi.Kullandığım süre boyunca tırnaklarım çok güçlüydü ve kokusu muhteşem.Bu ürünün tek dez avantajı sanırım yapısı biraz ilaçlı losyonlar gibi ..

Watsons Duş jeli,çok hoş bir kokusu var hafif ama kalıcı..Fiyat performans olarak başarılı bulduğum bir ürün oldu tekrar alabilirim.

Nivea Siyah Nokta Bantları,siyah noktalarımın düşmanı :) Çok seviyorum sürekli kullandığım bir ürün.


İpek Pamuk,en büyük boyunu aldım en sonunda artık bu da yaklaşık 1 ay kadar dayanabildi.Nailartlarla uğraşırken özellikle baya kullanıyorum..

Pronail Manikür Seti,harika bir ürün hep dile getiriyorum..Artık olmazsa olmazlarımdan rahatlıkla manikür yapabildiğim ve tırnaklarımı da besleyen harika bir set..


Lancome grandiose Mascara,tam bir rezalet !! Oysaki çok seviyordum kullanmak için açtığıma yukarıda gördüğüz gibi kopmuştu bu denli bir güç harcamadım ki..Bu kadar para verip elimde kalması komik oldu.Genel olarak markaya karşı bir önyargı geliştirdim !


Shazilli Sütlü kahve,sevgili Esen'imin hediyesi..Harika bir lezzet çok sevdim..

O gördüğünüz küçük boş metal ise Benefit'in pudrasıydı setin içinden çıkmıştı vee bitti genel olarak sevdiğim bir pudra oldu ama tam boyunu almam neme karşı çok hassas..

Essie vücut losyonu,muhteşem bir kokusu var ama yapısı çok başarılı değil.Cildi germesi çok hoşuma gitmedi maalesef..

Real Tecniques Makyaj Süngeri,son zamanlarda aldıklarım biraz fazla yıpranır oldu yenilerde 1 tane daha aldım bu üründen ama bir daha almam ilk aldıklarım kadar muhteşem bir performans sergilemiyorlar ne yazık ki ..

Loreal Absolut Repair Cellular Şampuan,gayet başarılı,tek başına saçı yumuşatması parlatması harika..

Biotherm Nemlendirici,çok sevdiğim nemlendiricilerden biriydi detaylar için tıkkk.

Vichy İdealia Life Serum,cildimin aydınlatması ve cilt kusurlarını onarmasıyla çok sevdiğim bir serum oldu.Kesinlikle tam boyunu alacağım..


Evet son zamanlarda bitirdiklerim böyleydi..Bir sonraki yazımda görüşmek üzere hoşçakalın :) 









Yorumlar

  1. Ohh! Ne çok şey bitirmişsin, ürün bitirme konusunda gerçekten de aynıyız. Armani Code 'un bir kere koklama olanağım oldu, çok sevmiştim ben de. Lancome 'u Türkiye 'den aldıysan götürsene tatlım aldığın yere, belki ilgilenirler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder