Bitenler #27

Merhabalar,bir ara ardı ardına yazdığım biten yazısından sonra umarım bitenler yazımı özlemişsinizdir :) Hemen başlayalım yine çok fazla ürün var..



Yves Rocher Pure System Tonik ve losyon,maalesef bitiremedim ve tarihleri doldu.Herhalde bu bir ilk bende ilk defa tarih savaşını ürünler yendi.Neyse ki içim de acımıyor çünkü başlarda etkilerini görsem de son zamanlarda sevemiyordum sivilcelerime pek etkisi olmamaya başladı zaten yaptırdığım Foodtest ile de Aleovera yı cildimin sevmediğini öğrendim ve büyük hayal kırıklığı ile vedalaştık.Tekrar almam.

Avon Pedikür Kremi,Pedikür işlemini güzel yapan sert granüllere sahip,çok severek kullandım genelde pedikür kremimi hep avondan alıyorum yedeğini açtım bile :) 

DKNY losyon,bundan bir tane daha bitirmiştim.Çok akışkan bir yapısı var ama harika bir kokusu var ve baya da kalıcı.Bir alışverişim sırasında hediye edilmişti..


Flormar Makyaj bazı,deli gibi kullandım bu ürünü bitmesine de üzüldüm.Evdekiler bitince kesinlikle tekrar alırım.Detaylar için tık tık.

Nivea Arındırıcı Peeling,çok sivilce yaptı bende vücudumda kullandım.Kokusu harika ama sivilceden nefret ediyorum bu sebeple zar zor bitirdim ve çöpe gidiyor bir daha da almam.

Garnier Hassas ciltler için nemlendirici,bu üründe çok sivilcelenme yaptı bende aslında pürüzsüz bir etki yaratıyordu ama maalesef anlaşamadık.

Arko Nem El Kremi,hiç fena değildi aslında ama biraz daha yoğun kremleri seviyorum artık bu da zaten bitmişti tekrar da almam..


TRND ile Fairy'i denedim ve çok sevdim.Evde olan farklı bir markayı bu bittikten sonra kullanmaya başlayınca daha da bir özler oldum.En yakın zamanda kesinlikle alacağım Fairy :) Detaylar tık tık.

Le Petit Marseillais duş jeli,yazması okuması zor :) Detaylar için tık tık.


İpek Organik Pamuk,bittikçe alıyorum zaten her bitenlerde mutlaka oluyor,yenisi açıldı bile..

Hediyeleşme etkinliğinde Esen'in hediyesi Rival De Loop Maske,cildimi inanılmaz rahatlattı,resmen nefes aldığını hissettim cildimin ama farklı bir etkisini gözlemlemedim.2 parçalar diğerini de kullanıp daha net yorumlara sahip olabilirim..

Yine Rival De Loop markasına ait Konsantre Ampul,aslında bu tamamlayıcı bir ürünmüş diğer cilt bakım ürünleriyle etkisini gösteriyormuş.Bundan olacak ki ben herhangi bir fark gözlemlemedim.

Biotherm vücut sütü,harika bir kokusu ve yapısı var minik şey tüm vücuduma yetti.Evdekiler bitince tam boyunu almayı düşünebilirim.

Botanical Choice Ayak maskesi,eşimin doğumgünü hediyesi minik olanı :) alışverişim sırasında gözüne çarpmış bunu kullandın mı dedi hayır dedim attı sepete doğumgünü hediyen olsun dene yorumla dedi :) Yorumum ayaklarımı çok rahatlattı,yumuşattı etkisi de kalıcıydı yani tekrar alabilirim :) 


H&m makyaj süngerleri,içerisinde 12 tane kadar minik sünger vardı ve ben böyle kullan at süngerleri çok seviyorum.1 2 paket daha var yıkama derdiyle uğraşmadan daha pratik oluyor.Biterse tekrar alırım.

NYC Top Coat,en en en sevdiğimdi.Ama bu 2. şişe herhalde bitti ve devamı yok.Zaten ben bir şeyi seversem mutlaka üretimden kalkar.Muadil buldum ama uygun fiyatlısını bulamadım.Hala istediğim gibi uygun fiyatlı bir top coat bulamadım bildiğiniz varsa tavsiyelere açığım :) 

Bepanthen,bittikçe alıyorum evde sürekli oluyor.Her derde deva ürünlerimden biri :) Yenisi açıldı bile..

Guerlain kapatıcı,tam aradığım ve istediğim gibiydi ancak o kadar verdiğim paraya rağmen çok çabuk bitti.Detaylar için tık tık.


Parodontax,meşhur diş macunum,ama sanırım artık Himalaya diş macununa geçiş yapacağım tam boyunu deneyip öyle karar vereceğim..Himalaya Bitkisel Diş Macunu hakkında detaylı yazı için tık tık.


Benri aseton,sürekli alıyorum yine alacağım :) 

Loccitane Tonik,Türkiye'de henüz bu çeşidi görmedim görürsem tekrar alabilirim.Detaylar için 

Palmolive duş jeli,,bu duş jelini daha önce de kullandım ama bu kullanımımda cildimi inanılmaz kuruttu.Bir daha tercih edececeğimi sanmıyorum.

Bir bitenler yazısının daha sonuna geldik.Şimdilik hoşçakalın :) 






Yorumlar

  1. Bayaa bi ürün bitmiş gelsin o zaman yeniler :)

    YanıtlaSil
  2. Bayaa bi ürün bitmiş gelsin o zaman yeniler :)

    YanıtlaSil
  3. Evet yine çok ürün bitirdim yeniler stoktan 😍

    YanıtlaSil
  4. Of off ne çok ürün bitmiş! Benim de birikti şimdi fotoğraflarken farkettim, seviyorum bitenler yazılarını yahu :)

    YanıtlaSil
  5. baya bir ürün bitirmişsin canım eline saglık :) bende bepantol kremi eksik etmiyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Evet yine çok ürün bitirdim :) Bende çok seviyorum bitenler yazılarını :)

    YanıtlaSil
  7. Açılsın stoklar olarak değiştirdim o sloganımı ben ev o kadar dolu ki artık bir süre alışveriş yapmama kararı aldım bakalım bu kararı kaç gün sürdürebileceğim:)

    YanıtlaSil
  8. Bepantol peynir ekmek gibi oldu artık,olmazsa olmaz :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder