Dizi Önerilerim

Merhabalar,online dizi izlemek son zamanlarda çok popüler..Sizi bilmiyorum ama ben 2006 dan beri televizyon izlemiyorum.Hem aptal reklamları izlemek mantıksız hem de istediğim zaman istediğim şeyi izlemek çok daha rahat.
Neyse hal böyle olunca dizilerin biri bitiyor biri başlıyor ancak sezon finali yapan dizileri beklememek adına sürekli farklı önerileri değerlendirip dizi arayışlarında oluyorum.Benim gibi dizi düşkünleri ve arayışta olanlar için minik bir yazı düzenlemek istedim.Benim izleyip çok beğendiğim diziler şunlar;

House M.D.


Bu dizi sayesinde tanıdığım Hugh Laurie nin rol aldığı filmlerin hepsini gözüm kapalı izleyebilirim.Oyunculuğuna bayılıyorum.
8 sezonluk bu dizi eğer günde 1 2 bölüm izlerseniz sizi uzun süre idare edecektir.
Dizinin konusu ise Gregory House adındaki dahi doktorun hastanedeki maceraları..Tanı koyulamayan hastaların problemlerine yoğunlaşmış ve bu uğurda bir grup oluşturmuş dahi doktorumuzun değişik tarzını izleyeceksiniz.
Her bölümde farklı hasta farklı sorunlar içerisinde bulacaksınız kendinizi..
Hayatımda izlediğim en en başarılı dizi kesinlikle bu diziydi.Keşke yeni bölümleri çekilse çok çok alışmıştım house a :( 

Game Of Thrones 


Annemin dahi soluksuz izlediği bu diziyi uzun süre izlemeyi reddettim.Ancak eşimin ısrarlarıyla izlemeye başlayıp sonrasında bende o müptela gruba dahil oldum.
Bu dizi Westeros adında bir kıtada geçiyor.Dizi Stark ailesi etrafında gelişiyor.Ailelerin taht uğruna yaptıkları oyunları izliyorsunuz.Konusu çok yavaş ilerliyor zaten yılda en fazla 10 bölüm çekiyorlar ve her bölümde kendinizi onların dünyasına biraz daha yakın hissediyorsunuz.
Şu ana kadar 5 sezon çekildi 6. sezonu heyecanla bekliyoruz.
İzlenebilir bir dizi ama konuların yavaş ilerlemesi sizi sıkabilir.


Sherlock 


Sherlock Holmes,günümüzde yaşasaydı cinayetleri nasıl çözerdi sorusunun cevabı kesinlikle bu dizi..
Sherlock'un hikayesine benzerliğiyle dikkat çekiyor ve polise danışmanlık yapan bir dedektif olarak karşımızda..
Şu an 4. sezonunda en fazla 3 bölümden oluşuyor ve bölümler 1 saati geçiyor.Ancak benim gibi zeki insanlardan etkileniyorsanız soluksuz izleyeceğinize eminim.

Supernatural 


En sevdiğim ilk 3 dizi arasında kesinlikle.İlk bölümlerini daha çok sevsem de sanırım sonraki bölümlerde bağımlılığa dönüştüğü için izlediğim harika bir dizi..
Şeytani varlıklarla savaşmak üzere yetiştirilen 2 gencin hikayesi Sam ve Dean..
İlk bölümlerde her bölümde farklı bir hikaye vardı sonraki bölümlerde ana konuya bağlı şekillendi olaylar..Şimdi yanlarında Cehennemin Kralı ve Cenetten düşen bir melek var..
Biraz korku biraz bilim kurgu ama başarılı bir dizi..
Şu an 10. sezon ile sezon finali yaptı ancak 11. sezon yolda uzun soluklu bir dizi..

Grimm


Yine Supernatural tadında bir dizi..
Portland polisi Nick Burkhardt  yeni  görmeye başladığı tuhaf görüntülerle başlar herşey.Gayet normal olan insanların bir anda korkunç canavarlara dönüştüklerini görmesiyle Grimm olduğunu öğrenir ve bu konuda ona teyzesi yardımcı olmaya çalışırken ölür.Ardından teyzesinin karavanıyla aile mirasını görür ve Grimm olmayı öğrenir..Sonrasında ise yanına katılan dostlarıyla bu yaratıklarla savaşır..
Şu an sezon finali yaptı ancak yeni sezon gelecek toplamda 4 sezonu bulanan bu dizinin 5. sezonu da yolda :) 


Evet şu ana kadar izlediğim ve çok çok beğendiğim diziler bunlar hala izlemediyseniz bu dizilere gözatabilirsiniz.Şimdilik hoşçakalın..




Yorumlar

Yorum Gönder