Himalaya Herbals Purifying Neem Maskesi

Merhabalar,doğal içeriklere yönelmişken bugün sizlere son zamanlarda sık sık kullandığım Himalaya'nın Neem Maskesinden bahsedeceğim.Bu maske arındırıcı bir maske ve Normal ve Yağlı ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği maskelerden..


Böyle mini minnacık görünen bu maske gerçekten mucize gibi..Ben maskeyi Sephora'dan aldığım maske uygulama aparatıyla uyguluyorum..
Öncelikle belirtmeliyim ki berbat bir kokusu var.Fazla bitkisel bir kokusu var ağır bir koku..
Bu maskeyi temizlenmiş cildinize boynunuza kadar uygulayabiliyorsunuz ama ben sademe yüzüme uyguladım.Biraz akışkan bir yapısı var uygularken dikkatli olmakta fayda var.


Tüm yüzünüze uyguladıktan sonra yaklaşık 20 dakika kadar bekleyeceksiniz.Maske tamamen kuruduğunda ıslak bir sünger yardımıyla temizleyip ardından nemlendirici uygulayacaksınız.
Gelelim maskenin güzelliklerine,çok temiz sandığınız gözenekleriniz bu maske kururken kendini gösteriyor.Cildi derinlemesine temizleyip içerisinde bulanan kil yardımı ile pürüzsüzleştiriyor.Sivilceleriniz varsa onları da bir güzel kurutuyor..Ama çok ilginçtir ki bu maske cildi kurutmuyor nem dengesini bir şekilde koruyor..
Ayrıca siyah noktalarınızı özellikle çok belli olanları yok ediyor ve uzun vadede oluşumlarını engelliyor.Ancak siyah noktaları tamamen yok etmiyor.
Bana biraz Garnier'in maskesini anımsattı bu maske ama peeling etkisi yok.
Genel olarak sevdiğim bir maske oldu,özellikle gözenek temizliğinde çok etkili hafta 1 kere uyguluyorum ya da ihtiyaç duyarsam uyguluyorum..
Gratislerde bulabileceğiniz maskenin fiyatı 17 TL civarıdır.


Yorumlar

  1. aradığım uygun fiyatlı bi ürün olabilir ilk fırsatta denicem :)
    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Guzel bir urune benziyor, gordugumde deneyebilirim

    www.elabellaworld.com

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle tavsiye ederim.Denenmesi gereken bir ürün :)

    YanıtlaSil
  4. Başarılı bir ürün,şans verilmeli bence :)

    YanıtlaSil
  5. Gratis'e gittiğim de bakacağım hemen canım :)
    cfusun.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder