Moshos Garden Alışverişim

Merhabalar,biz kadınlara indirim yazsa yeterli alışverişe ihtiyacımız olmasa da koşarak gideriz :) Yine böyle bir gün ben masum masum instagram da geziyordum bir de baktım Moshos Garden 100 TL üzeri alışverişe %50 indirim veriyor kaçar mı :) Hemen paylaşımımı yaptım ve sağolsunlar dm den indirim kodunu yolladılar.Neyse efendim gelelim benim neler aldığıma :) 


Öncelikle tüm ürünlerin doğal ve el yapımı olmasıyla her zaman dikkatimi çekmiş bir markaydı ancak deneme fırsatını ancak elde edebildim.
Yanlışlıkla bir büyük bir de küçük boy Argan Hair Care Complex almışım.Oysa birini tırnak bakım yağı olarak düşünüp saç bakım yağını atmışım sepete..Neyse fazla saç bakım yağı göz çıkarmaz :) 
1 tane de küçük boy Brow Lash Care aldım.Özellikle kirpiklerim çok kötü durumda minicikler bakalım bu yağ işe yarayacak mı ?
Bıttım sabunu aldım.Ben sabun kullanmayı pek sevmezdim ama Holika Holika'nın yumurta sabunlarıyla sabah akşam yüzümü yıkayınca çok sevdim.1 tanesi bitmek üzere 2.sini kullanmadan önce bu sabunu kullanırım diye düşündüm bakalım anlaşacabilecek miyiz ?
Shea Vanilla Cream doğal olduğu için biraz değişik kokusu var ama kullanıp göreceğim etkileri nasıl..
Hot Cloth Facial Cleanser 2 li paketinden aldım bu ürünün.Bu tarz temizleyicileri çok seviyorum.Yanında bir de havlusu vardı ama fotoğraf karesine sığdıramadım.En çok da bu ürünü merak ediyorum bir ara bütün bloggerlar tarafından öve öve bitirilememişti.Umarım doğrudur.

Evet bir indirim alışverişim de böyleydi.Yepyeni ürünler kullanım alanlarımda yerini aldı ilerleyen günlerde hepsiyle ilgili detaylı yazılarımı burada bulabilirsiniz.Şimdilik hoşçakalın..


Yorumlar

  1. Çok uygun olmuştur o zaman, güzel bir indirimmiş gerçekten... Güle güle kullan canım <3

    YanıtlaSil
  2. Evet çok uygun fiyata geldiler çok teşekkür ederim 😍

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ürünler almışsın canım yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim :) En yakın zamanda yorumlayacağım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder