Topicrem Fluide Apaisant

Merhabalar,geçtiğimiz ay Topicrem firması tarafından gönderilen mucizevi kremi yorumlamadan önce firmaya ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.Çünkü ürünü doğru kullanıp yorumlamam adına gönderim yaparken cilt tipimi sordular ve sayelerinde çok daha objektif yorumlara sahibim.


Aslında gördüğünüz gibi 2 ürün gönderildi ancak ben elimdeki ürün bitmeden farklı bir ürüne başlamadığım için temizleme suyunu ayrı bir yazıda anlatacağım.Şimdi sizlere yatıştırıcı kreminden bahsedeceğim.


İlk olarak değinmeden edemeyeceğim ambalajını çok beğendim.Böyle tüpte olması sebebiyle çok daha hijyenik bence..
Topicrem markası dermatologlar tarafından önerilen dermokozmetik dünyasında önemli bir yere sahiptir.Çocuklarda dahi güvenle kullanabiliyorsunuz.
Ürünlerinin içeriğinde paraben renklendirici ve parfüm bulunmuyor.Ayrıca uygun fiyatlarıyla da dikkat çeken bir marka..
Şimdi gelelim krem hakkındaki yorumlarıma;
Ürün,hassas karmadan yağlıya dönük ciltler için uygun.Kokusuz,ben gibi insanlar bu tarz ürünlerden pek hoşlanmaz ancak kokulu olması da çok iyi bir özellik olmazdı ve bu kadar temiz içeriğe sahip olamazdı.Ben ürünü yüz ve boyun bölgemde kullandım.İçerisindeki Gliserin  ile cildimi çok güzel nemlendirdi.Zaten yağlı olan cildimi daha da yağlandırmadı,nem dengesini sağladı.Zaman zaman parlaklıklar oluşurdu cildimde bunun kesinlikle önüne geçti.Öyle ki ne mat bir görünüm oluşturdu ne de yağlanma yaptı cildimde tam anlamıyla sağlıklı cilt görünümünü sağladı.
Kullanırken cildimde herhangi bir reaksiyon göstermedi.Tam tersi minik minik oluşan sivilcelerimi yatıştırdı rahatlattı ve iyileşmesine yardımcı oldu.
Cilde uygular uygulamaz anında ferahlama sağlıyor ve pürüzsüzleştiriyor.
Genel olarak çok sevdim tek sıkıntısı 40 ml tüp ve kapak açıldıktan sonra 6 ay kullanım süresi var.Ancak bu süre zarfında ben ki ürün bitirme canavarıyım bitireceğimi sanmıyorum çünkü çok çok az bir miktar tüm yüzünüz için yeterli oluyor ancak şöyle güzel bir yanı var çocuklarda da kullanılabiliyor yani tam olarak aile kremi :) 
Dermokozmetik ürünlere ilginiz varsa bu ürüne gözatın derim eczanelerde ve online sitelerde bulabileceğiniz bu marka sadece size değil tüm ailenize hitap ediyor.



Yorumlar

  1. Ecza markasıysa bende güven tam oluyor... Teşekkürler tanıtım için canım <3

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle güvenle kullanılabilir ürünleri gerçekten harika :)

    YanıtlaSil
  3. ilk defa duydugum bir marka ve merak uyandırdı :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder