Farmona Yüz Yıkama Jeli ve Toniği

Merhabalar, havalar ısındıkça kar mı geliyor şüphesi oluşsa da içimde güneşli bir Ankara gününden yazıyorum sizlere :) 
Yüz yıkama jelleriyle oldum olası anlaşamasam da bir ürünü bana sevdirebilecek en önemli özellik güzel kokmasıdır. Bu yıkama jeliyle de güzel kokusu sayesinde anlaştık :) 
biraltibirsifirescisemblogblulusmasi nda tanıştığım Farmona markasının ürünlerini deneme aşamasındaydım hemen yorumlama kısmına geçmek istedim. 


Serinin ismi Aqua İntensive, hücre yenilenmesini hedef alan bir seri... Bu jelinin içerisinde hindistan cevizi özü, ipek proteini ve yosun ekstresi gibi etken maddeler bulunuyor. 
Sabah akşam 1 2 pompa ürün ile cildinizi güzelce temizliyorsunuz. Ben 1 2 kere duş öncesi özellikle cildime bolca uygulayarak yıkamadan kurumasını bekledim, cildimde beklettim. Adete maske etkisi gösterdi ve cildimi hafif gererek yıkandıktan sonra yumuşacık olmasını sağladı. 

Etkinlikte bizlere ürün hakkında bilgi veren firma yetkililerinin de üzerinde durduğu gibi temizlik çok önemli. Cilt temizliği yapmadan istediğiniz ürünü kullanın, faydasını göremezsiniz ne yazık ki .. 



Yakınlarda farklı bir markanın toniğini kullanıyordum. Ama yazısından sonra kaptırdım :) Bende bu toniği denemeye başlamıştım. 
Temizleme jelinden daha fazla kullandım toniği, ben nedense tonik kullanmayı çok seviyorum. Sanki cildimi ne kadar temizlersem temizleyeyim ardından tonikle geçmezsem kirli gibi hissediyorum. Bu da benim başka bir enteresan huyum :) 
Toniğin içerisinde cadı kestanesi var, ilk defa duyduğum bir madde.. Kan dolaşımını hızlandırıp, gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı oluyormuş. Benim bir tonikte aradığım 2 şeyi tek madde karşılamış oluyor yani.. 
Ben ürünü çok başarılı buldum. Cildimi hem aydınlattı hem de gerçekten gözeneklerimde sıkılaşma fark ettim. Cilt yağımı dengeledi ve gün içinde parlama yaşamadım. 
Akışkan bir yapısı var ama pompalı başlığı sayesinde fazla kullanımı engelliyor ve yeterli miktarda ürün kullanmanızı sağlıyor. 

Elimde firmaya ait bir de nemlendirici kremi var, ancak krem 30 yaş üstü olduğu için bende 30 yaş altı olduğumda doğru yorumlamak adına 30 yaş üstüne deneteceğim. Firma yetkilileri kremin çok başarılı ve müşteriler tarafından çok sevildiğinden bahsetmişti.Merakla kullanıcı yorumunu bende sizler gibi bekliyor olacağım... 

Ürünleri eczanelerden temin edebilirsiniz. Satış yapan bayiileri buradan bulabilirsiniz.Şimdilik hoşçakalın.. 




Yorumlar

  1. Kremi annem bir kaç senedir kullanıyor ve epey memnun :)toniğe bende yeni başladım bakalım ben memnun kalacak mıyım :)

    YanıtlaSil
  2. Benimde annem ve yengem deniyor kremi şu anda bakalım annen kadar memnun kalacaklar mı ? Tonik güzel severek kullanıyorum ben :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder