Hijyende Tek Hareket Vissmate

Merhabalar, nezledir, griptir kendimle uğraşırken blogumu fazla ihmal ettim. Bir de sormayın bu aralar saat 13,00 14,00 olmadan uyanamıyorum. Geç uyanınca insan sersem gibi oluyor bütün gün. Ama gece hem geç yatıp hemde sürekli uyanınca uykunun da öğlene sarkmaması imkansız gibi..

Neyse İnstagram'dan takip edenler bilirler. Vissmate bana birbirinden güzel kokulu çamaşır sularından yolladı. Çok ama çok ilgili bir firmaydı. Tekrar teşekkür ederim kendilerine.


Ambalajının kırmızı olmasıyla benim gönlümde de 1 0 önde :)
Eşimle bol bol çamaşır suyu kavgası yapan biri olarak Vissmate'in ilaç gibi geldiğini söyleyebilirim. Mesela mutfakta biraz çamaşır suyu kullanırdım, eşim kapıyı açar açmaz çamaşır suyu mu kullandın, kullanma demiyor muyum diye başlayıp, sonunda benim bir kaç hafta kullanmamam ile sonuçlanırdı. 
Ama benim içinde temizlik çamaşır suyu kokmalı :) Bu konuda yalnız olmadığımı biliyorum. Benim gibi düşünen çok kadın var ve kim bilir benim eşimle yaptığım çamaşır suyu tartışmalarını sizler de yapmışsınızdır. 
Bunları anlattım çünkü Vissmate'in çamaşır suları öyle buram burak itici kokmuyor. Çoğu zaman eşim çamaşır suyu kullandığımı bile anlamıyor. Ayrıca favorim de Deniz Ferahlığı :) 

Vissmate'i çamaşırlarda, mutfak ve banyo temizliğinde güvenle kullanıyorum. Çocuk kilit kapağıyla da sağolsunlar ufaklıkları korumayı amaçlıyorlar. 

Özellikle beklemiş kirleri bile kolaylıkla çıkartmasıyla benden geçer net aldı. Ayrıca bulaşıkta bile kullandığımda çamaşır suyunun o itici kokusu hiç ama hiç hissedilmedi.

Yoğun kıvamlı bu çamaşır suyunu 10 kadından 9u öneriyormuş. Bende 9 kadından biriyim ve kesinlikle öneriyorum. 

Ayrıca çok bilgilendirici bir siteleri var incelemek isterseniz tık tık.



Yorumlar

  1. kesinlikle harika bir ürün,beğenmeyen var mı acaba? sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Bende görmedim şuana kadar beğenmeyeni. Gerçekten başarılı bir ürün ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder