Bi Party House'ta Anne Bloggerlar Toplandık

Merhabalar, geçtiğimiz pazar günü muhteşeme bir etkinlikte yine sevgili Ankara etkinlik Ayşegül ablanın davetiyle blogger anneler Bi Party House' ta buluştuk. Özellikle Ayşegül ablanın 8 haftada 8 kilo vermesine yardımcı olan sevgili diyetisyenimiz Duygu Öztürk Güner de bizimleydi ve nasıl beslenmemiz gerektiği hakkında müthiş tüyolar verdi.

Fotoğraf esi-photography a aittir.

Muhteşem kocaman bir kahvaltı masası bizi bekliyordu. Sağlıklı ekmekler, meyveler, arada tatlı kaçamaklar falan muhteşemdi herşey :) Hatta sevgili Bilge Hanım bizler için yanlış hatırlamıyorsam yağ yakıcı çay olarak geçen biberiyeli çay yapmıştı ama tabi ben hamile olduğum için içemedim ama aklım kalmadı değil :) Biberiyeyi çok severim..


Fotoğraf esi-photography a aittir.

Nasıl mest oldum dinliyorsam artık :) Ee tabi şimdi bebek için mecbur kilo alıyorum hatta fazla fazla kilo alıyorum ama sonrasında verirken Duygu Hanım'ın söylediklerini hafızama kaydediyorum ki ileride lazım olacaklar :)

Duygu Hanım'ın Bestekar sokakta ofisi var ve sadece diyet desteği değil Radyo Frekans ile bölgesel incelme, cilt bakımı, G5 ile selülit ve vücut şekillendirme, elektroterapi  ve lenf drenaj gibi bir çok konuda destek alabiliyorsunuz. 


Fotoğraf esi-photography a aittir.

Sevgili Ayşegül abla :) Bu gülümsemesini çok seviyorum :) 


Bu da sevgili Bilge Hanım'ın bizlere günün hatırası hediyesi :) Bir de minnak anahtarlığım var ki baktıkça hatırlıyorum. Çok ince bir düşünce çok teşekkür ederim kendisine tekrar.. 

Bi Party House adından da anlayacağınız gibi parti evi, çeşitli özel gün ve gecelerinizi burada planlayabilirsiniz. Hem Çayyolu hemde Oran da şubeleri olan bu parti evlerini sizde çok seveceksiniz. İletişim bilgisi için tık tık.

Bu güzel günde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim..













Yorumlar

  1. çok güzel bir etkinlikti, sizleri tanıdıgıma çok mutlu oldum,daha nice organisazyonlarda görüşmek dileğiyle,sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir etkinlikti, sizleri tanıdıgıma çok mutlu oldum,daha nice organisazyonlarda görüşmek dileğiyle,sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle çok güzel bir etkinlikti, bende sizi tanıdığım için çok memnun oldum. Tekrar görüşmek dileğiyle ..

    YanıtlaSil
  4. merhabalar, gerçekten çok güzel bir etkinlikti sizleri tanıdığıma sevindim. sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. merhabalar, gerçekten çok güzel bir etkinlikti sizleri tanıdığıma sevindim. sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Kesinlike muhteşemdi,bende sizleri tanıdığım için çok çok mutluyum,tekrar görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder