Bitenler #34

Merhabalar, dolup taşan bitenler kutum bana sinyal verince artık dayanamadım ve bir bitenler yazısı ile sizlerleyim. Artık ihtiyacım dışında bir şey almayıp, sadece stoklarımı tüketmeye odaklanmış durumdayım. Şimdi gelelim son zamanlarda neler bitirdiğime;


Giovanni Avokado ve Zeytinyağı Özlü Nemlendirici Derinlemesine Yoğun Nem Sağlayan Saç Maskesi, aslında oldukça hoş bir kokusu var ancak ben bu ürünü sevemedim. Bir kere ambalajı öyle sert ki içindeki ürünü çıkartmak oldukça uğraştırıcı. İçerisinde tanecikler var ve saçınıza peeling yapıyor gibi hissettiriyor. Ancak hakkını yiyemem saçları güzel onarıyor ve oldukça da hacim veriyor. Sanırım sevmediğim nokta burada başlıyor. Çünkü ben saçlarda doğal durmadığı sürece hacmi sevmiyorum. Bu sebeple bu ürün bana göre değilmiş, ama saçımı onarmasını da sevdim. 

Nivea Duşta Vücut Kremi, malum hamilelik çatlakları kabusum oldu. Çatlamasın diye duşta ayrı gece gündüz ayrı bakım ürünleri uyguluyorum. Hala çatlağım yok ama oluşmayacak anlamına da gelmiyor tabiki. Bu sebeple duşta vücut kremini her duşta kullandım ve mutlaka yenisini de alacağım. 

Dalan D'olive Duş Jeli, eşim ve benim yine severek kullandığımız ürünlerden bir daha :) Mis gibi ferahlık kokuyor resmen, stoklarımızda 1 tane daha var sıra ona geldi. Bu arada ürünün detaylı yazısı için tık tık tık..


Palmolive Mutfak İçin El Sabunu, olmazsa olmazım. Mutfakta el yıkanmasından hoşlanmam ama soğan,sarımsak vs kötü kokulu şeyler uğraşırken elime bulaşan kokudan hemen kurtulmak istediğimden mutlaka mutfağımda bulunan ürünlerden biri. Eğer sizde benim gibi şikayetçiyseniz kötü kokuların ellerinzie yapışmasından mutlaka edinmeniz gereken bir ürün. Gerçekten de kötü kokuları hemen söküp atıyor elinizden :) Yenisi aldım, kullanıyorum bile :) 


Loccitane Duş Yağı, yine hamilelik çatlaklarından korunmak adına duşta kullandığım bir ürün daha. Bu ürünün ilginç bir özelliği var. Rengi aslında sarımtırak ancak ıslak vücuda uyguladığınızda ısınarak süt gibi oluyor ve ardından bıraktığı muhteşem koku ve yumuşaklık size kar kalıyor. Ben aldığım setin içinden çıkarak tanışmıştım ama evdeki tüm yağlarımı bitirip kesinlikle sadece duşta bu yağı kullanacağım. 

Sephora Makyaj Temizleme Sütü, çok çok sevdim, şurada detaylı bahsetmiştim kendisinden. Tekrar alabileceğim ürünlerden..

Loccitane Nemlendirici, yine çok severek kullandığım ürünlerden. Yine eşimle ortak kullandık ve ikimizde çok sevdik. Detaylar için tık tık..

Moshos Garden Saç Bakım Yağı, severek kullanmıştım ama satışta olmaması üzdü beni, detaylı yazısı için tık tık..


Palmers Ciltteki Gerilmeyi Önleyen Masaj Kremi, evet yine bir gebelik ürünü, gerilmeyi önledi ama koku hassiyetim devam ettiğinden sanırım kokusunu sevmedim. 

Bio Oil, en son Joker mağazasından 3 tane almıştım bu giden 2. oldu son 1 tane daha kaldı sanırım. Bittikçe alıyorum ve hala çatlak oluşmadığı için mutluyum. Zaman zaman kuruyan bacaklarıma da uyguluyorum ve çok seviyorum. 

Dalan D'olive Şampuan, mini boyuyla pek etkinisi anlamasam da saçımı güzel temizlemesi ve temiz içeriğiyle içime sine sine kullandım. Tam boyu var mutlaka onu da deneyeceğim.


Nuxe Aydınlatıcı Bb krem, içersindeki güneş korumasından sanırım yoğun bir güneş kremi kokusu ve beyazlığı olsa da çok severek kullandım. Ancak stoklarımdaki bb krem fazlalığını düşünürsek tam boyunu almayacağım.. 

The Body Shop Vücut Peelingi, ben bayılıyorum peelinglere. Kendimi çatlaklardan korumak için önce peeling yapıp ardından duşta vücut yağı kullanıp duş sonrası da mutlaka krem kullanıyorum. Eee daha ne olsun değil mi :) Neyse bu ürün bir setin içinden çıkmıştı ve kokusuna bayıldım. Şimdi 2. kutusundayım ve sanırım evdeki stoklarım bitince yine gidip bu peelingi alacağım. 

Splat Diş Macunu, yine gebelikte diş eti kanaması yaşamamamı sağlayan muhteşem diş macunu, detaylar için tık tık...


Kinetics Limon Yağı, yine severek kullandığım ürünlerden. Kaybettiğimi sanmıştım ama buldum çok az kalmıştı içinde 1 2 manikürde kullanıp bitirdim. 

İnstagramda bir hesaptan aldığım soyulan oje. Ben beyaz istemiştim turuncu yollamışlar ayrıca kapalı olmasına rağmen kendi kendine kuruyup gitmesi beni üzdü.

Estee Lauder BB krem, uzun zamandır benimle ve çok çok sevdiğim bir kremdi. Günlük makyajımda elim sık sık ona giderdi. Bitmesi üzücü oldu. Evdeki stoklarım tükendiğinde mutlaka alacağım yenisini. Detaylı yazısı için tık tık.



Bath And Body Works Mum, harika bir kokusu vardı. Ama artık daha fresh kokular istiyorum. Tekrar gittiğimde mağazasına mutlaka yeni ve fresh mumlar alacağım. 

Benri Kulak Çubuğu, rengarenlerdi. Eşim sırf renkleri için aldı. Ben ojelerimi düzeltmek için genelde bolca kullanıyorum. Denk gelirsek tekrar alırız. 


Essence Oje Düzeltici Kalem, bu kaçıncı ben unuttum artık. Şimdilerde yenisini açtım kullanıyorum ve stoklarım bitmek üzere ilk mağaza çıkartmamda sepete atılacak ürün. 

Kiesque Liquid Palisade, çok çabuk bitti ve hayallerimi suya düşürdü. En fazla 20 kere kullanmışımdır ki o kadar olduğunu bile sanmıyorum. Tamamen hayal kırıklığı kullanım süresinin kısalığı..

Loreal Maskara, önce sevmedim, sonra da çok sevdim. Sık değil ama verdiği doğal hacmi sevdim. 


Natura Keratin Şampuan ve Saç Kremi, tek kelime ile muhteşemdi. Bittiğine çok üzüldüm. Detaylar için tık tık..

Avon Nazik Hijyenik Bölge Temizleyici, takıntım olmuşlar artık .Aslında şu dönemde kullanmamalıyım ama dikkatlice yine kullanıyorum. Yenisi açıldı bile...

Bath And Body Works Köpük Sabun, bu da biten son sabunumuz. Eşim bayıldı bunlara ve tekrar almak istiyor. Yolumuz Avm'ye düşerse mutlaka alacağız.



Nivea Bantlar, yıllardır sürekli aldıklarım arasında, çok severek kullanıyorum ve hep tavsiye ederim. 

Rival De Loop Bantlar, Nivea'nın yanında sönük kalıyor tabi ama kendi çapında aslında başarılı ürün.


Purederm Gözenek Temizleyici Ped, bence oldukça başarılı bir ürün. Gerçekten gözenek temizliğinde oldukça yardımcı oluyor. 

Cala Makyaj Temizleme Mendili, yine çok çok sevdiğim ürünlerden. Özellikle seyahatlerde hep bunu alıp kullanıyorum. Hem makyajı güzel çıkartıyor hem de yer kaplamıyor. 


Body Shop Oils Of Life Nemlendirici, bana biraz ağır geldi yapısı ama eşimin cildiyle çok iyi uyum sağladı. 

Garnier Sauna Etkili Arındırıcı Kil Maskesi, güzel temizliyor cildi ve çok ferahlatıyor. Bu sebeple çok seviyorum ve tekrar alırım muhtelemen.


Kruidvat Pamuk, ben bu ara pamuklara takmış durumdayım. Yüzüme yapışan bölük börçük ayrılan pamukları sevmiyorum. Ama bu pedleri sevdim. İnceler ama emme güçleri fazla severek kullandım. Tekrar alabilirim. 

Benri Aseton, kaçıncı şişem olduğunu bile söylesin :) Ben hatırlamıyorum artık ve yedeğine geçtim bileee...




Vee Rossmann'larda satılan sürekli yanan mumlar, ben diğer mumlardan pek bir farkını görmedim. 


Evet bir bitenler yazısının daha sonuna geldik. Toplamda 2 saat sürdü fotoğraflamam, yazmam ama okumanız muhtemelen çok daha kısa sürecektir. Şimdilik hoşçakalın.. 









Yorumlar

  1. Gelsin yeniler canim benim de yakın zamanda bir bitenler yazısı yazmam gerektiğini hatırlatan bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
  2. Açtım stokları, yeni ürünleri çıkarttım 😍 Biriktirmeden yazmak en iyisi sonra zor oluyor gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. Dalan şampuan kuru saçlara iyi gelebilir mi acaba

    YanıtlaSil
  4. Kuru saçlara olan türü bence iyi gelebilir hem uygun fiyatlı hemde işe yarayan ürünleri var bence Esra

    YanıtlaSil

Yorum Gönder