Catrice 86 Numara Oje

Merhabalar, yaz gelmeye başladıkça benimde içimdeki renkli oje aşkı depreşiyor. Yine geçtiğimiz günlerde uyguladığım ve son zamanlarda da bol bol kullandığım ojemden bahsetmek istiyorum sizlere.. 


Catrice standına daha yenilerde gözatabildim. Ama evde çok fazla kozmetik ürünüm olduğu için oje almak dışında özellikle renkli kozmetikten bir şey almadım. Ojemde çok ama bu renk yoktu bende :) 

Her oje alışımda aynı bahane artık oje almak için kendime bile yalan söyler oldum ama gerçekten eve gelip baktığımda aynı renk yoksa çocuklar gibi mutlu oluyorum. 

Catrice ojelerin en sevdiğim yanı kalıcılıkları oldu. 1 hafta kadar sorunsuz kullandım, ve işin ilginç kısmı top coata ihtiyaç da duymadım. Özellikle bu renk tam olarak yaz rengi bence, bu ojeyi özellikle yazın hafif bronzlaştığınızda kullanacaksınız herkesin gözü tırnaklarınızda olacak :) 

Tek katta mükemmel renk veriyor ama ben alışkanlıktan hep 2 kat uyguladım. Fırça izi, dalgalanma vs gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadığımdan benden tam not alan ojelerden oldu. Bir kaç farklı renk daha alıp tekrar sizlerle paylaşacağım. Şimdilik hoşçakalın.



Yorumlar

  1. Evet bende çok takdir etttim. Bu kadar iyi performans beklemiyordum. Sen silmedikçe çıkmaması çok iyi :)

    YanıtlaSil
  2. Maşallah tırnakların çok güzel canım, öyle güzel tırnaklara elbette ojeler de çok yakışmış. Ben de Catrice 'in Caught on the Red Carpet ismindeki ojesini yazmıştım blogda, çok sevdiğim kırmızılardan biridir. Bu renge de bir bakayım gittiğimde :*

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim canım benim :) Hemen bende senin paylaşımına bakıyorum, kırmızı dedin daha bir merak sardı beni :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder