Babam Gideli 10 Sene Oldu Bugün






Sevgili babam bundan tam 10 sene önce bugün hayata veda etti. Hala vefat kelimesini onun için kullanamıyorum içim eziliyor bir gün kapı çalsa karşımda babam olsa inanın hiç yadırgamam şaşırmam çünkü o benim için tatilde ☺️ Babam ilkokul öğretmeniydi ve öğrencileri bana bile ulaşıp babamın ne kadar iyi bir insan olduğunu anlattıkça bana gurur duyuyorum bir köyde kütüphane oluşturulmasını sağlamış okurken gözlerim doldu 🙏 kimbilir bu fotoğraftaki öğrenciler şimdi nerede, neler yapıyorlar ama hayatlarına Hikmet Çetin değdi eminim iyi dürüst insanlar olmuşlardır. Seni çok özledim babacım ama gittiğin yerde iyi olduğuna beni görebildiğine inanıyorum seninle her zaman gurur duydum duyacağım.. Özledim demiyorum hiç aklımdan çıkmıyorsun ❤️ Lütfen babalarınız hayattaysa 4 elle sarılın kaybedince burnunuzun direği sızlıyor en iyi en kötü günlerinizde daha da derinden hissediyorsunuz acıyı..



Yorumlar

  1. allah rahmet eylesın nurlar ıcınde yatsın..

    YanıtlaSil
  2. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de annemi 19 yıl önce kaybetmiştim. Ne güzel işler bırakmış ardında. Mekanı cennet olsun. Teselli edecek bir kelime yok ne yazık ki :( Üzüldüm.

    YanıtlaSil
  3. ışıklar içinde uyusun, başın sağolsun.. ne kadar zor olduğunu tahmin dahi edemem, babaların yeri hep ayrıdır. kaybetmeden kıymetini bilmek lazım sevdiklerimizin bu koşuşturmalı dünyada. ne güzel ki onu iyi işleriyle anıyorsunuz, sevgisini hissediyorsunuz ailecek.. canım benim..

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim, amiiinnn

    YanıtlaSil
  5. 19 sene de olsa 10 sene de olsa 1 sene de olsa sanırım acısı hep aynı kalıyor. Çok ama çok zor gerçekten

    YanıtlaSil
  6. Evet çok şükür çok güzel geri dönüşler alıyorum. Topluma güzel insanlar kazandırmış, toplum adına güzel işler yapmış. Nurlar içinde yatsın inşallah

    YanıtlaSil

Yorum Gönder