Bebek İle Hayat

Merhabalar, Beriliko 2 aylık oldu bile doğdu doğacak derken zaman su gibi geçip gitti. Peki bebekle hayat nasıl gidiyor ? Gelin biraz sohbet edelim.


Baştan belirtmeliyim henüz gebelik kilolarımı atamadım şu an 20 kilosunu vermiş durumdayım daha var ve ben daha da fazlasını vermek istiyorum çünkü gebelik öncesinden çok daha aktif bir hayatım var ve kolaylıkla fazlasını da verebilirim bence.. 

Neyse bebekle hayat öyle düşüneceğiniz gibi zor geçmiyor. İşin en güzel ve kolay yanı ben sevgiyle bakıyorum ona ve ona bakmak bana hiç zor gelmiyor hatta oldukça kolay geliyor bana zor çok zor diyenlere kulaklarımı kapatmış durumdayım. 

Beril genel olarak sakin ama doyduğunu pek bilmeyen bir bebek yani tek sıkıntımız sürekli emmek istemesi, ee bu şekilde de hızlı kilo vermemi sağlıyor. Ve hiç çekinmiyorum heryerde emziriyorum beğenmeyen bakmasın onlar için çocuğumu aç bırakamam. Şu ana kadar gittiğim heryerde emzirdim Beril'i ama hala cehaletini atamamış insanlar var ki bön bön bakıyorlar, buna kadınlar da dahil. 

Bunun dışında gezemezsin diyenlere inat çatır çatır gezdim hatta uçağa bile bindik, bununla ilgili ayrıntılı bir yazı yazacağım çünkü ben binmeden önce araştırsam da çok detaylı yazılar bulamadım ben yazacağım. 

15 günlükken İstanbul'a bile gittik siz düşünün artık gerisini fellik fellik gezeriz biz. Yollarda sıkıntı ise bebek bakım odalarının gereksiz kullanılması, lütfen bu konuda dikkatli olun onlar bebekli aileler için sohbet odası değil. 

Evde yaşamımız ise genelde bütün gün Beril ile ilgileniyorum emzir, uyut, pışpışla ile geçiyor. Babamız haftaiçi çalıştığı için onu yormamak adına haftaiçi bakımı ben üstlenmiş durumdayım. İnanın hiç zor gelmiyor. Öyle bunalımlara da girmedim, hayatım bu tarz sıkıntılar için çok kısa.. 

Yani işin özeti çok şükür çok mutluyuz. İyiki doğmuş Berilikom, iyiki bizim kızımız.. 



Yorumlar

  1. Sağlıkla da büyüsün inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. tatlış berilikonun keyfi yerinde görünüyor annesi:) ilk bebek annenin oyuncağı gibi oluyor. hatice sultan doğduğunda dışarı çıkacağım zaman ailem derdi sen git biz bakarız diye. ama ben bırakmıyordum her yere beraber gidiyorduk. çokta keyifli oluyor. ama çevrenin etkisi çok bunaltıyor tabiki. herkes bişey söylüyor ah yazık küçücük çocuğu dışarı çıkarmış yok uçağa bindirmiş yok az giydirmiş...😂😂 ben hiç birşeyden geri kalmadım sende tadını çıkar bu güzel zamanlar çok hızlı geçiyor...

    YanıtlaSil
  3. Snapchatten her izledigimde masallah diyorum vallahi masallah size <3

    YanıtlaSil
  4. Amin Çook teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Maşallah çok keyfi yerinde tospişin. Kesinlikle bazen oyuncak bebek gibi hissediyorum küçücük.. Evet insan bırakıp gidemiyor, ben uyurken bile özlüyorum.. Çevreden gelen yorumlar gerçekten çok sıkıcı bu konuyla ilgili detaylı bir yazı yazmayı planlıyorum çok bunaltıyorlar gerçekten.. Kesinlikle bende geri kalmadan hayatıma Berilikoyla daha güzel devam ediyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Yaa bizde seni çok büyük keyifle izliyoruz emzirirken izliyorum özellikle Beriliko nun ilk cümlesi Selamın Hello olacak sayende güzel insan :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Yeşim,

    Aaaa.. Benim kızımın ismi de BERİL :)
    Tabikii emzireceğiz yavrularımızı ne yapacağız canım. Ben de kızım Beril'i 2 yaşına kadar emzirdim. Daha da emerdi ama artık süt kalmıyor. :) Ağız tiryakiliği başlıyor :D


    Bu arada takipteyim sizleri de kızımla blogumuza bekleriz.

    http://berilcimcime.blogspot.com.tr/

    Bu arada bir de naçizane kozmetik blogum var. İzlemek istersen ona da beklerim. :)

    http://makyajbox.blogspot.com.tr

    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder