Edding Laque Oje

Merhabalar, her ne kadar şu an Berilikom mızıldansa da ben yine de yazımı yazmaya kararlıyım. Çünkü biliyorum karnı tok, altı temiz :) Bu  biraz naz ağlaması yani olsun seviyorum minik pıtırcığımı.. 

Anne olsam da oje sevdam bitmedi, 1 ayın sonunda sürebilmiş olsam da zafer benim. Hem bebeğinizi büyütüp hem de hayatınıza devam edebilmek bence büyük marifet hep özenirdim böyle insanlara bende onlardan biri olacağım inşallah.


Bu markayı yeni deneyimleyebildim. Kapanan Douglas mağazalarından 15 TL ye aldım. Ancak çok sevdim. Tek katta da renk veriyor ancak biraz daha saydam. 2. katta tam renk oturuyor. Kuruma hızı oldukça iyi ama Sephora'nın oje kurutucu damlasıyla bu süreyi hızlandırmak zorunda kaldım malum bebekliyiz. 

İçerik olarak temiz olan bu ojelerin en sevdiğim yönü temizlemesi çok kolaydı. 2 hamlede çıktı tırnağımda bir kaç rengini daha almıştım onları da sizlerle mutlaka paylaşacağım ama şimdilik hoşçakalın.. 



Yorumlar

  1. çok güzel bir renk tonu bunun üzerine matlaştırıcı sürseniz süper olur bence :)

    YanıtlaSil
  2. Evet matlaştırıcıyla deneyeceğim bir dahaki sefere renk muhteşem bence matlaşınca da çok çok güzel olur. Çok teşekkür ederim tavsiye için :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder