Clinique Stick Aydınlatıcı

Merhabalar, bilindiği gibi Mary Lou'nun dibinin dibini görmüş durumdayım ve yeni aydınlatıcılar denemek istiyorum. Bunun içinde elimden geldiğince farklı markaların mini boylarını alıyorum. Hatta Benefit'in aydınlatıcısını çok sevsem de ille de toz ürün istediğimi fark ettiğim için satış hesabım olan @yesimdedisatis tan onu da sattım ki altını çizmek istiyorum bence oldukça başarılı bir ürün ama yeni ürünler denemek istiyorum. 


Ben aslında bu ürün gün ışığı aydınlığı veren bir aydınlatıcı ama ben illa ben burdayım diye bağıran aydınlatıcıları sevdiğim için bana yeterli gelmedi. 1 2 kere kullandım kalıcılığı güzeldi kesinlikle yapay durmadı çok doğal duruyordu. Ama benim beceriksizliğim mi bilmem ben stick ürünlerle pek anlaşamıyorum.  

Bu ürünü de satış hesabımdan sattım. Eğer sizde hafif aydınlatıcıları seviyorsanız bence tercih edebilirsiniz ancak benim tarzım değil maalesef. Ben bu mini boyu 15 TL ye almıştım tam boyu da yanlış bilmiyorsam 80 90 TL civarı. Toz ürün olmadığı için aslında kırıldı döküldü derdiniz yok eğer stick ürünler seviyorsanız bu konu da da oldukça şanslısınız bence :) 

Yorumlar

  1. Ben günlük kullanım için belli belirsiz aydınlatıcıları seviyorum, Maybelline stick olanı da sevdim mesela :) Ama o varken daha pahalı bir ürüne bakmayı düşünmem sanırım :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bende tam tersi bağıran ürünleri seviyorum aslında doğal duruş her zaman daha güzeldir ama alışamadım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder