Zigavus Argan Elixir Oil Serum


Merhabalar, saç bakımıma ne kadar düşkün olduğumu bilmeyen yok artık sanırım.. Son zamanlarda merak ettiğim ürünlerden biri de Zigavus markasına ait saç bakım serumuydu. Herkes çok beğendiğinden bahsedince bende denemek istedim ve snapchat hesabımdan takip edenler bilirler ürünü çok sevdim. Gelelim yorumlarıma;






Söylemezsem olmaz kokusu muhteşem, deniz kum güneşi hatırlattı bana sanki sahilde ice tea içiyorum gibi hissediyorum kendimi ürünü her kullandığımda bu da ayrı bir mutlu ediyor beni ☺️ hatta firma yetkililerine sesleniyorum kesinlikle parfümünü yapmalısınız..


2. en en sevdiğim özelliği ise, saçlara verdiği parlaklık.. Hiç abartmıyorum 3 damla ile uzun saçımı ışıl ışıl yapıyor.



Kırıklarım oldukça fazla kestirmemekte inat ediyorum bu konuda da bu mis kokulu yağ imdadıma yetişti. Hemen uyguluyorum ve görünümü ciddi anlamda düzgünleştirerek daha bakımlı görünmesini sağlıyor..



Ayrıca saçlarımı yumuşacık yaptı ve gün boyu saçımla oynarken buluyorum kendimi ☺



Diğer saç bakımlardan ayrı olarak bir şeyi fark ettim. Ürünü kullandığım sürece de güzeldi 1 2 gün kullanmayı unutsam bile etkisi hala devam ediyor, yani bence tedavi edici özelliği var ☺



Ben ürünü duş sonrası nemli saçıma, gün içinde ve yatarken kuru saçıma da uyguluyorum ve inanılmaz memnunum ☺



Diyeceksiniz ki saçın yağlı, yağ kullanıyorsun daha fazla yağlandırmadı mı ? Hayır saçıma bakım yapmak, görünümünü düzeltmek dışında olumsuz herhangi bir etkisini gözlemlemedim.



Ürünü eczanelerde bulabilirsiniz. Ben bittikçe alacağım aradığım ürünü bulmuş olabilirim. Ayrıca online satışı da bulunan ürünü incelemek isterseniz tık tık ..

Yorumlar

  1. Tam aradığım ürün. Mutlaka kullanacağım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle muhteşem bir ürün çok severek kullandım, kullanmaya da devam ediyorum :) Umarım seversiniz :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder