Biraz Sohbet Edelim


Merhabalar, snapchatte bol bol sohbet ediyoruz bu konuda ama bir de burada yazılı olarak dursun istedim. Bu aralar kozmetikte taksitin kalkmasıyla kozmetik dünyasında bol bol indirim ve kampanyalar oluyor. Hızlarına yetişemiyoruz adeta ama bakıyorum ki nuhun gemisine hayvan yetiştirir gibi herkes deli gibi alışveriş yapıyor. Bende zamanında yaptım ama çok gereksiz olduğunu da anladım. Artık ürünlerimi bitirmeden yeni ürün almıyorum. Hadi bebekli insanım alamam bir daha bitmek üzere ürünüm varsa da açmıyorum.

                                

Bu kadara indirdim ürünlerimi 2 tane de aynı tonlarda far paletim var. Renklerinin eksiklerinin birbirleri ile gideriyorum. Rujum var hala fazla fazla kimisini satıyorum kimisini birilerine veriyorum ama bitmeden elimdekiler yeni bir ürün almıyorum. 

Bu indirimler hep olacak. Alıp alıp elinizdeki ürünlerin bozulmasına sebep olmayın. İnanın bir ürünü bitirdikten sonra yenisini almak çok daha eğlenceli. 

Mesela alışverişe gidin ürünlere bakın, inceleyin. Koklayın ama ihtiyacınız yoksa almayın. Bu ürünler bitince yenilerini alacağım o zamana kadar alışveriş yok :) 




Yorumlar

  1. Yaziyi okudum simdi gelip snaplerini izleyeyim :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim :) Seni neden sevdiğimi her seferinde anlıyorum snap kraliçesi :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder