Çantamdaki Dudak Ürünleri

Merhabalar, normal insanlar çantasında 1 hadi bilemedim 2 ruj taşırken ben 3 ruj taşıyorum genelde. 1 tane de lipbalm. Neden diyecek olursanız genelde sürdüğüm rujdan sıkılıyorum gün içinde değiştirmek istiyorum. 


İşte çantamdaki ürünler. Genelde sık sık değiştiriyorum ama renkler ortalama hep böyle oluyor. İlk olarak soldaki Sephora markasına ait tamamen simli ve şeffaf bir parlaklık veren ıslak görünümlü bir ruj. Onu genelde koyu göz makyajı yaptığımda ya da dışarıda aynasız ruj sürmeye çalışırken kullanıyorum. Bir sonraki ise YSL markasına ait peme kahve tonlarda yumuşak bir ruj. Nemlendirmesi de oldukça iyi ve dudağı pürüzsüz gösteriyor. 

Sonraki ise Urban Decay matte mat 714 numaralı ruj. Mat ama kalıcılığı çok iyi öyle kenarlarda birikme falan da yapmıyor. Çok severek kullanıyorum. Lipbalm ise sürekli bittiği için değişiyor ama son dönemde bu lipbalmı kullanıyorum. Avalon markasına ait bu lipbalm güzel nem veriyor ve genelde ruj sürmediğim zaman dışarıya çıkmadan hemen bu lipbalmı sürüyorum ki çatlamasın dudaklarım. Zaten sürekli yediğim için diş izleriyle dolu dudağım bir de çatlarsa daha kötü bir görüntü oluşturur. 

Şimdilik çantamdaki dudak ürünlerim bunlar değişirse yine sizler için mini bir yazı daha yazarım hoşçakalın..



Yorumlar

  1. Benim de çantamda en çok olen urunler rujlar ama ben gün içinde tazelemeye üşeniyorum

    YanıtlaSil
  2. bende eskiden üşenirdim sonra renk renk ruj olunca hepsini deneme isteği oluştu gün içinde değiştiriyorum bol bol

    YanıtlaSil

Yorum Gönder