Clarins El Ve Tırnak Bakım Kremi

Merhabalar , bu aralar el kremlerine takmış gibiyim ancak üst üste krem bitirdiğim için bol bol el kremi deneyimliyorum. Ürünün yarısına gelmişken artık yorumlama vakti diye düşünüyorum. 


Clarins in mini boy el kremini bir süredir severek kullanıyorum. Hoş bir bitki kokusuna sahip biraz yoğun yapılı bir krem. Yapışkan yağlı his bırakmadan, hem güzel bir pürüzsüzlük veriyor hemde güzel nemlendiriyor. Çok çabuk emildiği için kremi uygulayıp hemen telefonumu kurcalamaya devam ediyorum. Herhalde en sevdiğim yönü bu oldu. 

Ellerim kuru değil ancak tırnak etlerim oldukça kurudur yani eğer bakım ile desteklemezsem herhangi bir ürüne tepki vererek de kurur. Ancak bu ürünü kullanırken tırnak etlerim hiç kuruma yapmadı, ekstra bir ürün ile desteklemek zorunda dahi kalmadım. 

Ayrıca ürün el ve tırnak kremi, kullandığım dönem boyunca aslında bol bol sağa sola çarpsam da tırnağıma bir şey olmadı, kırılma soyulma gibi. Yani bir taşla iki kuş vurup hem el bakımımı hemde tırnak bakımım yapan bir krem. 

Ben sample denedim, memnun kaldım. Evdeki stoklar tükendiğinde tam boyunu alabilirim. Ürünü eczanelerde ve ykm boyner gibi satış noktalarından bulabilirsiniz tam boyu 95 TL civarı. 


Yorumlar

  1. Çok merak ettim kremi ❤ en kısa zamanda deneyimlesem iyi olacak ��

    YanıtlaSil
  2. Evet kuzucum çok başarılı bir krem denemelisin mutlaka :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder