Flormar Alışverişim

Merhabalar, başlığı görünce indirim mi var diye düşündüğünüzü biliyorum ancak yok. Benim yine oje aşkım tuttu diyelim :) Öylesine sitede gezerken ne zamandır oje almıyorum diye düşünerek bir sürü ürünü sepete atıp almış bulundum. Ben genelde Flormar dan sık alışveriş yapıyorum online sitesi hem hızlı gönderim yapıyor hemde hiç sorun ile karşılaşmadım bugüne kadar. 


Gördüğünüz gibi hemen hemen hepsi oje :) Şaşırtıcı derecede genelde hep aynı tonlar :) Yeşil hariç   onu da hiiç yeşil ojem yok ki diye aldım yerleştirirken tam 7 tane yeşil oje saydım ama siz bu kısmı okumadınız. 

Neyse yeni serilerden aldım genelde çok merak ediyordum. Merakıma da değdi zaten bordo kahve mat ojeyi hemen denedim yazısını geçen yıl yayınladım. Haha işte bu espiriyi hep yapmak isterdim. 

Neyse bir de metalik göz kalemi aldım ruj gibi kullanıcam çünkü hiç rujum yok. Şaka bir yana şimdi dudaklarda metalik esintiler moda oldu ya bende denemek istedim. 

Hepsine 60 TL civarı bir ödeme yaptım yanlış hatırlamıyorsam bir de arkadaşıma hediye almıştım onu paylaşmadım tabi verdim bile çünkü :) 

Yine ben böyle gereksiz alışverişler yaparım. Ama şuna dikkat çekeyim yaklaşık 1 senedir hiç gereksiz alışveriş yapmamıştım 1 senenin acısı da bu kadarcık çıktı işte :) 

Şimdilik hoşçakalın.. 

Yorumlar

  1. flormarın bu ojelerını en kısa zamanda alıcam renklerıne bayıldım ama almak kısmet olmuyor bır turlu :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel renkleri var gerçekten zorla al beni diyorlar :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder