Loreal Mucizevi Yağ Kremleri

Merhabalar, bir süredir Loreal markasına ait günlük ve gece kremini deneyimliyorum şimdi yorumlama vakti. 


Ben aslında bu serinin tamamını kullanıyorum ama bu iki ürün ile yorumlayamaya başlayacağım. İlk olarak aslında benim kullanmam gereken bu günlük kremin hafif dokusu çünkü karma bir cilde sahibim ancak kışın da etkisiyle sanırım bu krem bana oldukça iyi geldi. Kesinlikle yağlandırmadı başta bunu belirtmek isterim. 


İkisinin de yapısı yoğun ancak gece kremi daha bir yoğun. Ben özellikle kuru ciltli olan eşime haftada 2 3 kere uyguluyorum ve özellikle kışın çatlar seviyede kuruyan cildine çok iyi geliyor. 

Günlük krem ise biraz daha hafif yapıya sahip ama az miktarlarda uyguladığımda hiçbir şekilde yağlandırmayan bir krem. 


Gerçekten maske dokusunda bir krem ama bunu da fazla fazla uygulamadan kullandığımda cildimi resmen pürüzsüzleştiriyor. Maske kıvamda olmasıyla bazen cildimin nem maskesine ihtiyacı olduğunda biraz fazla uygulayıp bekletip siliyorum ve cildimin özellikle yanaklarımın kurumamasını sağlıyor. 

 İçerisinde kuşburnu, argan yağı ve arı sütü var. Ve yoğun bitki kokusuna sahip ancak ben çok seviyorum kokusunu :) 


Günlük krem ise gece kremine göre daha hafif. Günlük nemlendirici ve makyaj altına baz olarak kullanıyorum. Genelde mucizevi yağ ile dönüşümlü olarak baz görevinde kullanıyorum. 

İçerisinde lavanta, biberiye ve beyaz yasemin var. Yine yoğun bir bitki kokusuna sahip olan bir ürün. 

Bu kremleri kullandığımdan beri herkes cildime ne yaptığımı soruyor. Kullandığım ürünler bunlar. Gerçekten cildimin ışıl ışıl görünmesini sağlıyorlar. Benim cildimde bir problem olmadığı için problemli ciltlerde nasıl tepki verir bilmiyorum ama oldukça memnunum seriden. Herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmadı. 

Şimdilik ürünler hakkında yorumlarım böyle bittiğinde tekrar yorumlayacağım bakalım değişecek fikrim olacak mı ? Serinin kullandığım diğer ürünlerini de zamanla yorumlayacağım, şimdilik hoşçakalın.. 





Yorumlar

  1. Snaplerde o pürüzsüzlüğü zaten görebiliyoruz.Mucizevi yağın tüylendirme yaptığını duymuştum.Ama kremler için bilmiyorum.Belki kişiye göredir. Benim de kullanmayı düşüneceğim ürünler oldu okuduktan sonra.. :)

    YanıtlaSil
  2. Aslında yağı bile bende tüylenme sivilcelenme yapmadı ama yapanlar varmış yazılarını okudum. Kremleriyle de hiçbir problem yaşamadım :) Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. cilt kremleri seçimimizde önemli, sonuçta cildimize uygun krem almazsak bir çok cilt sorunlarıyla karşılaşabiliriz,
    loreal markasının kremlerini ben de çok seviyorum
    şu ürünede bir göz atın isterseniz
    http://www.indirimvekalite.com/kozmetik-saglik-bakim-k-21/cilt-bakimi-k-10156/nemlendirici-ve-bakim-kremi-k-10125/loreal-paris-uc-etkili-24-saat-nemlendirici-bakim-kremi-50-ml-u-111185.html#.WIry3dSLSzc

    YanıtlaSil

Yorum Gönder