Sheida Maskara

Merhabalar, 10 yıldır çıkmayan kaşlarıma çözüm buldum da minicik kirpiklerimin uzaması, çoğalması için çözüm bulamadım. Ancak Pinokozmetik sayesinde yepyeni bir marka ile tanıştım. sheida kozmetiğe ait bir maskara denedim ve şimdi yorumlama zamanı. 


Şık bir ambalaja sahip ve kullanımı zorlaştıran bir ambalajı yok. Hakkında inanılmaz güzel şeyler duydum herkes memnun kalacaksın demişti. Haklılarmış. 


Fırçası bu şekilde tombiş ama kılları kısa. Bana zaten uzun kıllı fırçalar maalesef 0 etki yaptığı için çok sevmiyorum ama kısa kıllar tam benlik. 

Ama şunu söyleyebilirim, kirpiklerimi uzatıp, hacim vermesini çok güzel. Kirpiklerimi asla yapıştırmıyor ve inanılmaz bir siyahlık veriyor. Sayesinde kirpiklerimi keşfettim. 

İçeriğinde ısıya dayanıklı hale getiren Senegal akasyası, iltihap giderici Mimoza, sebze ve pirinç mumu ve hurma yağı var. Ama kokusu yok. 

Ağladım akmadı ama çıkarken normal bir makyaj temizleme suyu ile bile rahatlıkla temizleniyor. 

Diğer ürünlerini de denemek istiyorum. Ürün yelpazesi oldukça geniş. Deneyimlediğim ürünlerini yine blogda ve snapchatte bol bol inceleyeceğim.

Ürün Türk malı, içeriği temiz daha ne aranabilir ki :) Ürünü pinocosmetic lerde bulabilirsiniz. Şimdilik hoşçakalın.. 


Yorumlar

  1. akmaması cok şahane hemde fıyatı da cok uygun..

    YanıtlaSil
  2. Bir daha ağlama kuzum sen 😍 makyaj temizleyicilerı ne güne duruyor 😘😘

    YanıtlaSil
  3. Evet hem uygun fiyatlı hemde akmıyor oldukça başarılı

    YanıtlaSil
  4. Kuzumsun :) blogger olmak ağlamayı gerektiriyor bazen kuzu deneme uğruna neler yapıyor işte :)

    YanıtlaSil
  5. Sen aglama ! Marka ile instagram uzerinden iletisimdeyim hem cok ilgililer hem de Türk markasi oldugundan desteklenmeleri gerek diye dusunuyorum. Ürün performanslari da basarili <3

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle çok başarılı bir ürün. Test etmek uğruna minik ağlamalar yaptım ama gerçekten testi geçti. Türk firması olmasıyla desteğimiz her zaman daha büyük :)

    YanıtlaSil
  7. Bende bugün aldım ve cidden hayal kırıklığı yaşadım. Görevli bayan bana çok övdü ürünü ama kirpiklerime sürdükten sonra hem alt üst kirpigimdekiler birbirine yapıştı. Gözümü kapayıp açtıkça göz altıma bulaştı, üstelik çok zor temizledim. Makyaj temizleme suyuyla kaç kez uğraştım. Halen kirpiklerimde var ve akıyor. Gözlerimde yandı. Verdiğim paradan çok gözüme bir şey olur mu diye tedirgin oldum, hiç memnun kalmadım.

    YanıtlaSil
  8. Herkes memnun kalmış bende neden böyle oldu anlamadım :(

    YanıtlaSil
  9. Her ürün ile temizlenmiyor ama Loreal in makyaj temizleyicisi ile çok rahat çıkartmıştım. Bende farklı bir temizleyici ile deneyince zorlandığını gördüm. Ama onun dışında göz kapağımın üstüne değmesi beni rahatsız etti. Belki çok ıslak ise siz en iyisi ağzını biraz açık bırakın belki biraz kuruduğunda belki verim alabilir hale gelebilir :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder