Anne Olunca Anladım

Merhabalar, artık 6. Ayı da bitirmek üzere olduğumuz için annelik adına biraz bir şeyler karalamak istiyorum. Anne olunca anladığım çok şey oldu hangisinden başlasam bilemiyorum. Hayatımda en çok değişen şey hep babama düşkündüm 10 yıl önce vefat etti hala yeri soğumadı bende ama anne olunca anneme daha da bir düşkün oldum. 


Gerçekten evladını gözünden sakınıyor insan. İlk 15 gününde günde 1 saat uyuyarak bir kere of bile demedim mesela.. Hemde tek başıma kimseden yardım almadan.. Ki ben uykusuz kalamayan ben... Öğleden sonra 4 te 5 te uyanan ben.. Hala gece emzirip yatağına koyduğumda tek gözümle bakarım yarım saat kadar kustu mu iyi mi diye.. O derin uykusuna daldığında uyurum.. 

Etrafımdaki insanlar bile farkında ukalalık değil ama gerçekten içgüdüsel gelişti herşey ama biz sımsıkı bağlandık Berilimle... Ben iyi bir anne gibi hissediyorum kendimi.. 


Sabah ilk onun kahvaltısını hazırlıyor, onun karnını doyuruyorum sonra ben.. 

Tek vazgeçmediğim ve birçok kişinin takdirini aldığım konu kimseden sakınmadım. Sakınan göze çöp batar dedim kar, kış, yağmur, çamur demedim hep gezdik Berilikoyla.. Sevmek isteyene sevdirdim, görmek isteyene gösterdim. Benim gibi olsun dedim sosyal olsun dedim.. 


Asla of demedim, demeyeceği Sevgili @ankaraetkinlik Ayşegül'ün dediği gibi bugünlerde geçecek, birgünü daha atlattık diyorum hep. Allah dağına göre kar veriyor zaten Beril tam benim bebeğim.. 

Çok şükür mutluluğumuzu paylaşıyoruz sizlerle.. Siz bebeklerinizle nasıl anlaşıyorsunuz, bahsetsenize biraz 

Yorumlar

  1. Allahımmm onu bana atarmisin yemek istiyorummmm 😃 Bende kimseden saknmiorum herkes sevsin valla daha cok sevinirim 😃

    Bende 8 de ona kahvaltı hazirliyorum.Uyuyo uyanio sonra ben 12 gibi yiyorum.Ahh ahh önceden anında yerdim.Annelik cok güzel valla.Sizde iyi bir anne olmasanız bu kadar içten yazamazdınız berilikoyu 😃 Allah ayirmasinnnnnn aminn 😃

    YanıtlaSil
  2. Allah bağışlasın.Benim oğlanda 2 yaşına girdi.:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder