Clinique Beyond Perfecting Fondöten Kapatıcı

Merhabalar, sample ürün seven satın alan bir insanım. Yine kendime bir süre önce aldığım Clinique in fondöten kapatıcısını aldım. Acelem vardı hem kapatıcı uygula hem fondöten sür yapamayacaktım kullandım ve sonra hadi açtım çabuk biter zaten dedim ve kullanmaya devam ettim. Gelelim yorumlarıma; 


Bendeki tenime oldukça koyu gelen 06 rengi ancak genel olarak bu üründe renk sıkıntısı olduğunu biliyorum. Daha doğrusu ben gibi çok beyaz tenliler kendine uygun rengi bulurken çok zorlanıyormuş. 

Şişesi cam, süngerli bir aplikatörü var. Tek ürün ile 2 etki sağlıyor. Normal, karma, yağlı ciltlere uygun mat bitişli bir fondöten. 


Sıkıntı ürünün azalıp azalmadığını anlamak imkansız gibi. Çünkü tasarımı ile bunu anlamak pek de mümkün değil bitenler yazımda nasıl bittiğini anladığımı yazarım biterse tabi. Zira bendeki sample boy zaten ve bir süredir her yere giderken bu fondöteni kullanıyorum. 


Oldukça yoğun bir yapısı varmış geçen elime döküldüğünde fark ettim ancak aplikatörü sayesinde çok da hissedilmiyor. Gördüğünüz gibi bir kat aplikatör ile sürdüğümde oldukça hafif duruyor. 


Bu da tamamen uygulanmış hali. Kapatıcılığı oldukça iyi gözaltında da güzel performans gösteriyor. Tek kat sür çık bir ürün dağıtırken biraz zorlanıyorum bazen ama tek başına güzel sabitleniyor. 

Kalıcılığının 12 saat olduğu yazıyor sitesinde ama benim cildimde 5 6 saat kadar duruyor bende sebebini anlamış değilim. Sanırım fazla ince sürüyorum çünkü maske etkisinden hoşlanmıyorum. 

Ama tam boyunu alır mıyım? Evet alırım, çünkü gerçekten birden fazla ürünle uğraşmaktansa sür çık bir ürün benim gibi yaramaz bir kızınız varsa çok kullanışlı oluyor. 






Yorumlar

  1. CLINIQUE markasının fondötenini çok övmüşlerdi merak etmekteyim teşekkürler canım paylaşım için.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder