John FriedaFrizz Ease Nourishing Oil Elixir Besleyici & Pürüzsüzleştirici Argan Bakım Yağı

Merhabalar,nasılsınız ? Ben gayet iyiyim.İşime iyice adapte oldum.Hem yorulup,hem eğleniyor hemde insani ilişkilerimi daha da güçlendiriyorum.Belki yazılarıma da faydası olur :) 
Son zamanlarda yeni saç bakım yağları arayışındayken yepyeni bir ürün keşfettim.Bugün sizlerle onu paylaşacağım.Hadi hemen başlayalım.
Geceleri rahat bir uyku için duş alıyorum.Ancak sabahları saçlarımı düzleştirip çıktığımda 1 2 saat sonra saçlarımın uçuştuğunu fark ediyordum.Bunun için ya uykumdan fedakarlık edip sabah 2 saat önce kalkıp düzleştirecektim ya da bana bir mucize gerekiyordu.
Aranan kanı bir alışverişim sırasında fark ettim.Ambalaj yine beni çeken,ama iyi ki çekmiş.Şimdilerde çok sevdiğim ürünler arasında girdi.
Bu ürün elektriklenmeyi azaltmayı vaad ediyor.Ve gerçekten bu vaadini gerçekleştiriyor.
Ayrıca saçı normal yağlara oranla daha da yumuşatıyor :) Yumuşatıcı gibi :)
Islak ya da kuru saça 1 pompa uyguluyorsunuz ve saçtaki elektirklenme azalıyor,bazen yok oluyor.
O bazen kısmı neye bağlı bende anlamadım :) 
Belki argan yağının bir diğer etkisi de elektirklenme sorununa çözümüdür.İçeriği ne yazık ki yok,bende bunu nasıl başardığını merak ettim.
Elektriklenmelerden şikayetçi olanlara tavsiyemdir.
Tüm kozmetik marketlerde bulabileceğiniz ürünümüzün fiyatı 41 TL civarındadır.
Şimdilik hoşçakalın,bir sonraki yazıda görüşmek üzere :) 

Yorumlar

  1. Bu ürünü ben de severek kullanıyorum saçlarım özellikle yağmurlu havalarda çok elektrikleniyor ancak bunu kullandığımda öyle bir durum olmuyor gerçekten başarılı :)

    YanıtlaSil
  2. Evet gerçekten elektriklenmeyi kontrol altına almasını çok sevdim bende :)

    YanıtlaSil
  3. bu ürünü daha önce kullanmıştım ve gerçekten de çok güzel:) John Freidanın genelde tüm ürünleri etkili oluyor bence:) blog sayfan gerçekten çok güzel tebrik ederim:)) http://cikolataliguzelliknotlari.blogspot.com.tr/2014/11/rimmel-lasting-finish-by-kate-lipstick.html bende bloguma beklerim:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder