Passionate Saç Şekillendirici Pudra

Merhabalar, beni takip edenler bilirler yenilerde Ukip markasının ilgili yetkilileri benimle iletişime geçti ve güzel ürünleriyle tanışma hikayemiz başladı. Ben ki saçım röfleli ve yıpranık olduğu için saç spreyi vs ürünlerden kaçan bir insandım ama bu ürün ile saçlarım zarar görmeden şekil alıyor. Detaylar için aşağıya alayım sizi : ) 


Firma aslında 1982'den beri faaliyette ve tamamen yerli :)  Saç bakım ürünlerinden çocuk parfümüne kadar geniş ürün yelpazesine sahipler..
Ayrıca o kadar da ilgililer ki sağolsun hem ürünleri gönderdiler hem de kullanımını ayrıca anlattılar.Buradan kendilerine çok teşekkür ederim.

Gelelim ürünlere..


Anlık Hacimlendirici Pudra, malum kahkül yakıştı iltifatlarından beri hala kahküllüyüm : ) Ama kahkül sabah 7 de yaptığım gibi kalmıyor gün içinde sürekli düzeltmek zorunda kalıyordum. Çünkü sönüyordu ve dağınık duruyordu. Saç spreyi ile sabitlemek bir seçenektir ama ben saç spreyi tarzı ürünlere karşı bir insanım. Eee sürekli uğraşıyordum kahküllerle ama bu pudra sayesinde artık akşama kadar kımıldamıyor ve gayet de hacimli duruyorlar.


Üstelik bu kadarcık tüm saçıma yetiyor :) 
Kullanımı da çok basit; az miktar pudrayı avucunuza dökün kaybolana kadar ovun sonra saçınıza uygulayın ve gün boyu saçınızı düzeltmek zorunda kalmayın :) Öyle sertlik de vermiyor, gün boyu saçınızı unuttup hayatınıza keyif katabilirsiniz.




Turuncu olan ise yine aynı formda ama daha çok zor şekil alan saçlara şekil vermek için kullanılabilir ve gerçekten saçı güzel kontrol altına alıyor. En önemlisi, kahküllerime bakmadan günümü geçirebiliyorum artık kontrole gerek yok :) 

Henüz pazar araştırmasında olan markanın ürünleri henüz piyasada satışa çıkmış değil ancak yakın zamanda bekliyorum haberlerini malum bitince yenisi alınacaklar listesinde artık ürünler :) 


Detaylı ürünlerini incelemek için sizi markanın sitesine alalım :) 







Yorumlar

  1. kesinlikle deniycem.umarim kabarip sekle girmeyen saclarima iyi gelir.

    YanıtlaSil
  2. İyi geleceğine inandığım bir ürün 48 saat dahi şeklini bozmadığını söyleyen kullanan arkadaşlarım var :)

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü www.hepsikozmetik.com ' da https://hepsikozmetik.com/passionate-toz-sekillendirici-1666 link ile siparişinizi verebilirinisiniz.Fırsat Haftasının ürünü olan bu saç şekillendirici bizde 9.50 TL vitrinlerdedir.

    YanıtlaSil
  4. Bu ürünü www.hepsikozmetik.com ' da https://hepsikozmetik.com/passionate-toz-sekillendirici-1666 link ile siparişinizi verebilirinisiniz.Fırsat Haftasının ürünü olan bu saç şekillendirici bizde 9.50 TL vitrinlerdedir.

    YanıtlaSil
  5. kadıköy Engin parfumeriden kozmetikçinin tavsiyesi üzerine aldım.gerçekten etkili güzl bir ürün fakat tek kusuru saçı yıkarken sampuanın köpürmesine engel oluyor biraz zor arınıyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder