Sally Hansen Insta Dry Anti-Chip Top Coat Oje Kurutucu Cila

Merhabalar,son zamanlarda sürekli kullandığım hatta bundan sonra bittikçe alacağım bir üründen bahsetmek istiyorum sizlere.. Sally Hansen'in bir çok ürününü ojesini denedim ama hiç birini bu ürün kadar çok sevmedim herhalde... Neyse sevgi selim bir yana ürünün detaylarına geçelim..

Sally Hansen Insta Dry Anti-Chip Top Coat Oje Kurutucu Cila

Özellikle benim gibi çalışan bayanların hayatını kurtaracak bir ürün. Eee bir de güzellik sektöründeyim, full bakımlı olmalıyım ve tırnaklar ojeli olmalı.. Ama bazen tırnaklarımı dinlendirmem gerekiyor sararmayı engellemek için ve nefes alması için. Gece ojeleri siliyorum ve sabah sürmek zorunda kalıyorum. Ama maalesef bir çok oje bir süre sonra geç kurumaya başlıyor ve üzerinde izler veya soyulmalarla işe gitmek zorunda kalıyorum. (Bunu tek yapan ben değilim biliyorum orada benim gibi yapanlar var : ) 

Bu top coat hayatımı kurtardı.Hem soyulan ojeler soyulmuyor hem de hızlı kurutuyor gerçekten.. Sürdükten 1 dakika sonra tamamen kurumuş oluyor ojem ve gönül rahatlığıyla gidebiliyorum.

Yağsız bir formülü var ve içeriğindeki Akrilik Polimer Kompleks ile ojenin hızlı kurumasını sağlıyor.
Sanırım tek sorunu fiyatı ama bu ürünü de 1 sene bile rahat rahat kullanabileceğinizi düşünürseniz ve indirimde alırsanız çok da pahalı olmuyor. 30 TL ye kadar düşüyor bildiğim kadarıyla..

Evet bir incelemenin daha sonuna geldik.Bir sonraki yazıya kadar hoşçakalın..


Yorumlar

  1. Bu ürün benim de en sevdiklerimdendi canım ama yarısına gelmeden uhulaştı maalesef. Umarım sen bu sorunu yaşamazsın.

    YanıtlaSil
  2. İnşallah yaşamam ama ben çok kullanıyorum çok uzun süre kalmayacak gibi bende :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder