Schwarzkopf Bc Bonacure Acil Kurtama Seti

Merhabalar,Vanilya Club'ta indirimde olduğunu fark edip sepete attığım seti yeni kullanmaya başladım.Geç kalmışım bu seti kullanmak için saçıma çok iyi geldi,hemen yorumlamaya başlayalım :) 


Öncelikle setten bahsedeyim sizlere;1 adet şampuan,1 adet saç maskesi ve 1 tane de sprey krem içeriyor set.
Şampuan ve saç maskesinin inanılmaz hoş bir kokusu var.Hatta eşim parfümün çok güzelmiş dedi oysa o şampuanın kokusuydu...
Bildiğiniz gibi röfleli saçlarım var Sunkiss sayesinde 3 4 aydır dipboyası yaptırmıyorum.Biraz da olsa toparlandı saçlarım.Ama bu set ile neredeyse saçlarım boyasız eski haline,yumuşaklığına döndü.
Ben böyle set olarak kullandığım şeyleri çok daha fazla yapıcı buluyorum.Ama tabiki ben saç bakımım bu ürünlerle sınırlı değil.
Mutlaka duştan önce hindistan cevizi yağı ve üzüm çekirdeği yağı uyguluyorum saçlarıma.Ardından duşta yukarıdaki şampuan ve saç maskesini kullanıyorum.Duş sonrasa ise saçlarımı bu sprey krem ile tarıyorum ve kuruduğunda yumuşacık saçlarım oluyor.
Çok ilginç duş sırasında bile farkı hissedebiliyorsunuz.Saçlarınız sanki dolgunlaşıyor ben o kadar durulamama rağmen acaba saçımda şampuan mı kaldı diye düşündüm ilk zamanlar.
Saça çok fazla hacim vermiyor ama sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor.Özellikle kırık görünümünü inanılmaz hafifletip,onarıyor :) 
Yani genel olarak hepsinden çok memnunum.Sanırım arada sırada biraz paraya kıyıp böyle setlerle saçı desteklemek gerekiyor.
Ben bu seti muhteşem bir fiyata almıştım.Yanlış hatırlamıyorsam 195 TL idi.Ama sonuna kadar hakediyormuş.Eğer saçlarınızın acil kurtarılmaya ihtiyacı varsa bence bir gözatın.



Yorumlar

  1. Sanki saç için olan ürünlerin pek bir farkı yokmuş, sanki hepsi aynıymış gibi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  2. Ben kolay ayırt edebiliyorum çünkü saçım yıpranmış ve bol kırıklı ama ben bu saçı bile baya uzattım bakımlarla :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder