35. Hafta Gebelik Günlüğüm

Merhabalar, biraz canım sıkkın çünkü bizim minik tospa ne kadar gülümsese bile ters dönmüş ve mecburi sezeryan olma ihtimalim yüksek. En büyük hayalim olan suda doğum suda boğuluyor yani.. 



Gözlerimizi açmışız gülümsüyoruz ve tıpkı babamıza da benziyoruz ama huy anne :( Minik keçim inatla sezeryan ile doğmak istiyor resmen. Hem eliyle yüzünü kapatarak 9 ay geçirdi hemde anneye sürekli süpriz ters döndü. Bu durumda maalesef yapacak bir şeyimiz yok gibi görünüyor küçük hanım böyle doğmak istiyor demek ki. 

Son günlerde sıcaktan ölüyorum resmen vantilatör karşısında bile terleyerek kendi rekorumu kırıyorum. Klimalar çarpar hasta olurum korkusuyla vantilatör oda oda geziyor benimle. Bir daha yaz ayında hamilelik geçirmeyi istememem sanırım. 

Nst de mini mini sancılarımız göründü. Tam doktordan eve dönerken merdivenlerde adet sancısı gibi bir sancı yakaladı beni uzun değil kısa süreliydi ama aralıklı olunca eyvah geliyor benim ters tospa dedim de eve girip dinlenince hafifledi, ılık duş alınca tamamen geçti ve dedim ki mini mini dürtmeye başladı beni. 

Ayaklarımdaki şişme neredeyse yok oldu. Bunun için tavsiyelerim var. 1 bol su tüketimi ama benim gibi 5 6 litre içmeyin, 2 plates topu ile yaşıyorum resmen hep ayaklarımın altında, 3 tuz tüketimim 0 a yakın. Bu yaptıklarım sayesinde şişme yok denecek kadar az hatta bazı günler yok bile.. 

Hamilelik boyunca hiç uzun süreli kabız olmadım. Bununla ilgili çok soru aldım tekrar yanıtlıyorum sebebi salçalık kırmızı biberi haftada en az 2 gün tüketmem. 

Çatlaklar başladı yavaş yavaş oluşmaya onunla ilgili de geçenlerde katıldığım bir etkinlikte görüşme yaptım doğum sonrası başlıyoruz. 

Kilo alımım durdu kendimi hiç kısmayarak ejderha gibi yedim 20 kilo aldım herhalde 2 3 kilo daha alıp kapatırım hamileliği ama arada gıda intolerans testine uyarak 2 3 kilo vermişliğim bile var ama doktorum duymasın o diyet yapılmasını sevmiyor :) Nasıl olsa verirsin kiloları takma kafana diyor çook seviyorum :) Neyse sayılı günlerimiz kaldı bakalım hanımefendi dönecek mi, Yeşim suda doğum yapabilecek mi ? 


Yorumlar

  1. Senin ve merakla beklediğimiz minik tosbamiz için hayırlısı ve sağlıklısı ne ise o olsun 💕

    YanıtlaSil
  2. Senin ve merakla beklediğimiz minik tosbamiz için hayırlısı ve sağlıklısı ne ise o olsun 💕

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim canım, haklısın hayırlısı neyse o olsun :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder