Bitenler #36

Merhabalar, gebelik, satış hesabı kargolar vs derken hareketli geçen günlerime rağmen ürün bitirmeye devaam :) Yine neler bitirdim neler buyurun beraber inceleyelim.


Prozinc Saç Bakım Yağı, yeni saçlarımı boyattığım için bu bakım yağı ile röflemin rengini koruyordum ki bitti. Ben bu seriyi çok sevdim. Doğumdan sonra tekrar saçımı boyattığımda mutlaka alacağım tek ürün :) Detaylı yorumlarım için tık tık

Avon Duşta Vücut Kremi, Nivea kadar etkili olduğunu düşünmüyorum ama yine de güzel nemlendirdi.

Farmasi Şampuan, eşimin saçına çok iyi geldiği için sadece Farmasi markasına ait ürünleri kullanıyoruz. Ancak bu türü sanırım ilk defa kullandı çok etkili olmadı. Bakım yağını bıraktığımız bir zaman diliminde kepekle karşılaştık ve şampuan da arttırdı biraz. Diğer türleriyle böyle bir sorun olmamıştı sanırım eşimin de saçı benim gibi argan yağını sevmiyor. Ama güzel nemlendirdi saçını ve verdiği ışıltı oldukça iyiydi. Diğer türlerini kullanmaya devam ediyor.

İnsight Yağlı Saçlar için Dengeleyeci Şampuan, inanılmaz sevdim. Şu sıcakta 4 gün saçım yağlanmadı ya pes yani. Çok başarılı gerçekten evdeki şampuan stoklarım bittiğinde mutlaka alacağım. Detaylı yorumlarım için tık tık.


Farmasi Bulaşık Deterjanı, inanılmaz köpüğü olan ve ne tırnağıma ne de ellerime zarar veren bir deterjan oldu. Farmasi ürünlerini genel olarak çok seviyorum küçük boy olmasına rağmen uzun süre dayandı ve 1 damlası bile köpük köpüğe gitti. Çok sevdim, tekrar alacağım kesinlikle..

Fuss Wohl Ayak Peelingi, ne sevdim ne sevmedim. Ben eğilemediğim için eşime yaptırdım peelingi ama çok beceremedi sanki. Ya da ürün çok etkili değildi. Tam anlayamadım, tekrar alıp deneyimleyebilirim.

Bee Beauty Duş Jeli, muhteşem bir kokusu vardı. Ben çok severim bildiğiniz jelibon gibi kokuyor yememek için kendimi zor tuttum. Evdeki stoklarım bitsin tekrar alabilirim bu duş jelini..


Bebak Gülsuyu, Cildimi gülsuyuna alıştırdığım marka :) bu konu hakkında detaylı yazacağım. Severek kullandım tekrar alacağım mutlaka..

Bio Oil, kaçıncı kutu hatırlayan varsa yazsın :) Hamileliğim boyunca sabah akşam bazen gün içinde ihtiyaç hissettiğimde uyguladım. Hala çatlağım yok oldukça memnunum son 1 tane kaldı stoklarımda sırada Solenne firmasının yağı var onu da kullanıp bitirdikten sonra yorumlarım yine burada olacak. 

Listerine Ağız Bakım Suyu, sürekli alıyorum zaten. Bu da çanta boyuydu. Dışarıda çok vakit geçirdiğimde diş bakımımı yapamadığım zaman hemen minik bir mola ile yenilenmiş gibi hissediyorum kendimi. Tabiki yenisini aldım. 


H&M Body Splash, koku vücuda sıkılamadığı sürece kalıcı olmayan bir sprey zaten kullanım şekli de bu :) Tekrar alacağımı sanmıyorum ama güzeldi. 

The Body Shop mini boy duş jeli, kokusu köpürmesi muhteşemdi. Tam boyunu yakın zamanda almayı planlıyorum. 

M.Asam Makyaj Bazı, çok severek kullandım. Makyaj altına uyguladığımda verdiği ışıltı muhteşemdi. Tekrar alabilirim kesinlikle oldukça başarılıydı. 


Dalan Dolive Saç bakım Kremi, Şampuanı, Duş Jeli, mini boylar benim her zaman favorim zaten :) Saçlarımı çok güzel nemlendirdi ve yumuşacık yaptı. Tam boyları da var sırada onlar var bakalım tam boyda nasıl bir performans ile karşılaşacağız. Duş jeli ise kalıcılığı ile gönlüme taht kurdu. 

Kalyon Oje İnceltici, 800 ojeme sahip çıkmamı sağlayan güzellik. Ama bazen bulamıyorum mağazalarda yine Ankara mağazalarındakilerin hepsini topladım :)


El Maskesi, Gratis ten almıştım ama küflüydü. Snapchat hesabımda da paylaştım zaten. Kullanamadan çöpe gitti. 

Sephora Göz maskesi, inanılmaz rahatlattı gözaltlarımı. Hem düzgünleştirdi hemde aydınlattı , tekrar alacağım mutlaka. 


Flormar ve Revlon oje, bittiğine üzüldüm Flormar ın ama Revlon zaten sıkıntılıydı. Daha alalı 1 sene olmadı sanırım ama baştan beri hep bozuktu. Bu sebeple pek sevmiyorum Revlon ojeleri.


Diş Temizlemeye Yardımcı Pratik Mendil, Çok pratik bir ürün. Diş fırçalamış kadar olmasa da dişlerinizin temiz görünmesini sağlıyor. Bana Lemanındünyasıblog un hediyesiydi. Çok severek kullandım. Bim marketlerde satılıyormuş .Denk gelirsem tekrar alacağım mutlaka..

 İncoco Nail Sticker, oldukça zor uygulanmasına rağmen çıkartmak o kadar kolay olmadı. Nerdeyse haftalarca duracaktı tırnaklarımda ama 10 günün sonunda çıkarttım ben. 


Wet n Wild Far, meşhur Brulee pudra, fondöten ve aydınlatıcı olarak kullanıyordum ki bitti. En kötü yanı çok çabuk bitmesi. Neyse yenilerini buldum stokladım :) Ve yenisini açtım zaten. 

Nivea Lip butter, ilk kullanımda güzeldi. İçinde az bir şey kalmıştı tekrar kullanmak istediğimde dudağımı yaktı sanırım yapısı değişti ve çöpe gidiyor. 

Absolution, yasamdukkani nın hediyesiydi katıldığım bir etkinlikte.. Çok güzel bir nem maskesi, cildimin kuru bölgelerine bolca uyguladım ve nemi dengeledim. Bu minnak boyuna rağmen 7 8 kere kullandım. 


İsana Sıvı Sabun, bunlar tam reyona dizilirken denk gelmiştik eşimle. Bunu eşim seçti aldık hemen fena değildi. Kokusunu sevdik, 1 damla yeterli temizlik için uygun oluyor. 

pereja vücut spreyi, ben hayatımda bu kadar gerçekçi koku görmedim. İnanılmaz kalıcı gerçekçi kokuları olan bu vücut spreyleri resmen iştah açıyor :) Yedeği tabiki var. Eğer denk gelirseniz Carrefoursa da hala satıştalar bir koklayın derim. 

BC Sıvı Saç Kremi, ben saç maskesi gibi kullandım. Oldukça başarılıydı. Gerçekten saçınızın onarmaya ihtiyacı olduğu dönemde kullanmanız gereken bir seri. Ben şampuan saç maskesini de kullanmıştım. Kesinlikle çok başarılılar.

Avon Peeling, benim tarzım değilmiş maalesef. Granül sayısı az daha çok nemlendirmeyi sağlayan bir peeling. Kese işlemini çok iyi yapmıyor benim tarzıma göre ama kokusu çok güzeldi .


H&M Kaş Sabitleyici, çabuk bitti. Oysa güzel sabitliyordu ve ıslak his bırakmadan hemen kuruyordu. Renkte değişikliği de sebep olmuyordu. 

Flormar Lip primer, Ben severek kullandım, rujun gerçek rengini ortaya çıkarıyordu ve hemen kurumasıyla da gönlümü feth ediyordu. 

Sephora dudak mürtekkebi, kalıcılığını çok sevdiğim bir rujdu. Sıvı formda hemen kuruyan ve mat değil de saten bir duruşa sahipti. Yenisini mutlaka alacağım.


Hindistan Cevizi Yağı, saç bakımından el bakımına kadar bir çok alanda kullanıyorum. Özellikle saç uçlarımın kuruluğunu durdurmak için uçlarına masaj ile yedirip 1 saat bekletiyordum duş öncesi, ardından yıkayıp kuruttuğumda saçlarım gerçekten neme doymuş oluyordu. Şimdi farklı bir markanınkini kullanıyorum bu ürünü tekrar alacağım.


Otacı Bitki Özlü Şampuan, eşim denedi saçındaki kepeğe çok iyi geldiğini söyledi. Tam boyunu almayı planlıyoruz. 

Lemanındünyasıblog un hediyesi muhteşem kokulu sabun, hala kullanıyorum bitmek üzere ama gerçekten çok güzel kokuyor ve verdiği temizlik hissi muhteşem. 

Evet biten ürünlerim şimdilik bunlardı. Bir sonraki yazıya kadar hoşçakalın. 











Yorumlar

Yorum Gönder