Lokanta Molto'da Sokak Lezzetlerini Tattık

Merhabalar, sevgili ankaraetkinlik  ve oburcan ın davetiyle Tepe Prime'da aldım soluğu.. Neredeyse Ankaralı bütün bloggerların olduğu keyifli bir tadım etkinliğiydi. İlk dikkatimi çeken çalışanların özeniydi. Bizleri öyle güzel ağırladılar ki eşim mesaj atmasa eve gitmeyi unutacaktım. Gelelim neler keşfettiğimize..


Kokoreç ve midyelerin hamilelikten dolayı yasak olmasına ilk defa bu kadar üzüldüm. Oysaki öyle lezzetli duruyorlar ki :) 


Sunum ve lezzetleri süperdi. 


Özellikle bu minik sosislilere bayıldım. Sunumları ve lezzetleri harikaydı, sosis sevmeyen arkadaşların bile 1 tane daha yesem mi dediklerini duyduğumda ben 2. yiyordum zaten yanaklarım şişmiş gülümsedim. 


Ben sucuk ekmek servisini kaçırmışım ama sağolsunlar bana özel yaptırıp getirdiler ve bu güzel lezzetten mahrum kalmadım. Bu konu için ayrıca teşekkür ediyorum. 


Hayatımda yediğim en en en güzel mini hamburgerlerden biriydi. Kimse yemesin diye gözlerinin içine baktım veee 2 tane yedimmm :) İnanılmaz lezzetliydi. Gözüm kapalı tavsiye ediyorum.


Molto'nun en önemli özelliği ise Pastörize edilmemiş ve aromalı biraları :) Ben tadına bakamadım ama tadına bakanların çok sevdiği  hatta bir daha içtiklerini gördüğümde gerçekten çok etkilendim ve Beriliko geldikten sonra bana bir Lokanta Molto sözü var :) Babamızda birayı çok merak etti mutlaka tekrar ziyaret edeceğiz. 

LokantaMolto tam anlamıyla sokak lezzetlerini hijyenik ve şık bir ortamda sizlere sunuyor. Çalışanların yüksek enerjisi ve şık sunumuyla da birleştiğinde inanılmaz bir atmosferde keyifli lezzetler tatmış oluyorsunuz. Ankaradaysanız gözüm kapalı tavsiye ettiğim bir mekan, değilseniz de çıkın çıkın gelin :) 


Etkinlikten bir fotoğraf ile sizlere veda ederken, emeği geçen herkese bir kere daha kucak dolusu teşekkürler...











Yorumlar

  1. Ben davet için çok teşekkür ederim. Çok keyifliydi mutlaka tekrar uğrayacağım mekanlardan,mükemmeldi. :) Tekrar görüşmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  2. Dekorasyonu Çok Beğendim .
    Pizzası Çok Farklı Kağıt Kalınlığında vede Gevrek ..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder