Avon Naturals Hair Care Super Straight Bal Özü ve Jojoba Yağı İçeren Saç Serumu

Merhabalar,yine yeni bir ürün ile karşınızdayım.Ancak ne yazık ki beklentimi karşılayamadı bu ürün.Detaylı inceleyecek olursak;


Benim saç serumundan beklentim genelde ilk olarak saçlarımı yumuşatmasıdır.Ancak bu ürün resmen saçlarımı sertleştirdi.Yapısı biraz jel gibi,sanırım bu sebeple sertleşmeye sebep oluyor.
Kokusu çok güzel,ambalajını da çok beğendim ancak saçımı sertleştirmesi sebebiyle kesinlikle sevmedim.
Ben böyle ürünleri kendimce farklı kullanmayı severim.Bu ürün kuru ve nemli saçıma uyguladığımda sertleştirdiği için sevmedim ama duş öncesi saçıma uyguluyorum ve saç uçlarıma iyi geldiğini fark ettim.Ancak böyle kullanıp bitireceğim bir daha da almam ve benim gibi saçında sertlik oluşturacak serumları sevmeyenlere de tavsiye etmiyorum kesinlikle.
Fiyatı da gayet cazipti sanırım 5 TL civarındaydı.Genel olarak Avon'un saç bakım ürünleri güzeldir ama ilk defa bana uymayan bir ürünüyle karşılaştım.

Yorumlar

  1. Ben de almıştım bundan ama stoklarımın arasında duruyor. Bakalım ben sevecek miyim? :/ Kokusu güzeldi ama...

    YanıtlaSil
  2. Bende ambalajına aldanıp aldım ama hiç sevemedim,saçlarımı sertleştirdi sanki jöle sürmüş gibiydi.Bakalım sen sevecek misin ?

    YanıtlaSil
  3. İyiki almamışsın gerçekten alanında başarısız bir ürün bence.

    YanıtlaSil
  4. :( Bu avon ürünleri neden yüz güldürmez ki.Parfümleri harici hiçbişeyini sevemedim gitti.İçine azcık zeytinyağı karıştır saç uçlarında yarım saat beklet böyle böyle biter gider :)

    YanıtlaSil
  5. Hiç aklıma gelmemişti mutlaka deneyeceğim.Belki öyle daha başarılı olur en azından kullanılacak gibi olur.Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder