Bitenler #20

Merhabalar,hala Akçay dayız ve gün gelmiyor ki ben ürün bitirmeyeyim.Kutu küçük olduğunda mı yoksa hepsi bir anda mı denk geldi bilmiyorum ama yine ne çok şey bitirmişim ben ya :( 


Listerine Ağız Bakım Suyu,yazılarımda asla eksik olmayan bir ürün,bittikçe alıyorum ve genellikle bu çeşidini diğerlerine oranla daha fazla seviyorum.
Parodontax Gargara,anneme doktor tavsiye etmiş ve bende kullandım gayet başarılı,çok severek kullandım.Farklı diş macunları kullandığım için diş eti kanamalarım başlamıştı tekrar Parodontax kullanmaya başladım ve gargara ile destekleyince çok daha çabuk iyileşme sağladı diş eti kanamalarım.
Oriflame Discover Parisian Delight,annemdeki tüm duş jellerini bitirmeye niyetliyim.Bu 3. şişe sanırım tam bir duş jeli canavarıyım.Severek kullandım ama normal duş jellerinden bir farkını göremedim.Çok iyi köpürmedi,kokusu gayet güzeldi ancak kalıcı değildi.
,

Fa duş jeli,harika bir kokusu,harika bir yapısı var.Kokusu bebek kokusu gibi mis gibi,çok çok sevdim.Sanırım Türkiye'de bulunmuyor.

Lee Stafford Kuru Şampuan,Harika bir kokusu var.Saçlarımı ışıl ışıl parlatmasını ve yumuşaklık vermesini çok sevdim.Yağlı saç dipleri için olan bu ürünü uygular uygulamaz gerçekten saçlarınızda bir ferahlık hissediyorsunuz.
Nivea T Bölgesi Temizleyici Bantlar,sürekli alıyorum zaten bu kaçıncı kutu hatırlamıyorum bile artık.


Dermokil Kil Maskesi,sevmedim.3 kere falan uyguladım ancak sivilce ve siyah noktalar için olan bu maske sivilcesiz cildimi daha da sivilcelendirdi.Sanırım cildime göre bir ürün değil.Neden her uygulamadan sonra sivilce artışı gözlemlediğim konusunda hiç bir fikrim yok.Ama bir daha kesinlikle almayacağım,sebep olduğu sivilcelerle çok savaştım.

Nuxe Aydınlatıcı yüz yıkama köpüğü,severek kullandım keşke bitmeseydi.Evdeki temizleyicilerim bittiğinde tam boyunu mutlaka alacağım.Cildime verdiği ışıltıyı çok sevdim.Detaylı yazısı için tık.

Hask Macademia Oil Nemlendirici Parlaklık Yağı,detaylar

Essence Lash&Brow gel maskara,çok severek kullandım ama artık yapısı değişti rengi zaten değişti en iyisi yeni bir ürün geçmek.
Kaşlarımı sabitlemek için kullandım ve bu konuda gayet başarılı.Çok nadir bulunan bir ürün bir daha denk gelirsem mutlaka alacağım.
Benim gibi dağınık kaşlara sahipseniz bu ürün onları çok güzel terbiye ediyor,tavsiye ederim.

Watsons Collagen Gözaltı kapacıtısı,Watsons'ta çalışan sevgili Funda'nın tavsiyesi üzerine geçen yıl almıştım.Çok severek kullandım,likit yapıdaki kapatıcıları çok seviyorum.Üstelik fırçalı bir başlığı var ve hafifçe uyguladıktan sonra parmaklarınız yardımı ile üzerinden geçtiğinizde muhteşem aydınlık bir görüntü yaratıyor.Ancak artık dibini gördüğümü kabullenme vakti.

Alix Avien Magic maskara,bu ürün aldığım farklı bir ürünün hediyesiydi.3 4 tane bitirdim bu üründen çok severek kullanıyorum.İnce ve kısa kıllara sahip fırçası var.Ancak hem tek tek kirpiklerimi ayırması ve hacim vermesi sebebiyle çok severek kullandım bu elimde kalan sonuncuydu.Evde çok fazla maskara stoğum var belki bittikten sonra tekrar tercih edebilirim.Ama şimdilik,elveda..


Fresh'n Soft makyaj temizleme mendili ve pedleri,severek kullandım detaylı yazısı için tık

Real Techniques Mucize sünger,bu 3.süngerim falan sanırım,çok başarılı buluyorum ancak yıkarken sanırım dikkatsizliğim yüzünden süngerlerin parçalanmalarına sebep oluyorum bu sebeple vedalaşmak zorunda kalıyorum.Yenisini bulamadığım için alamadım ama tekrar alırsam daha dikkatli kullanacağım.

Cettu5 After Nigh Fever Maske,herhangi bir etkisini hissetmedim.Gayet sıradan geldi elimde birkaç tane daha var onları da deneyip tekrar yorumlayacağım.


Pronail Keratinli Manikür Seti,detaylı yazısı için tık tık.

Evet bir bitenler yazısının daha sonuna geldik,umarım bir daha bu kadar hızlı çok ürün bitirmem,kutu dolunca yazmak zorunda kalıyorum :) Şimdilik hoşçakalın..





Yorumlar

  1. yine neler bitirmişsin böyle seni tebrik ediyorum tüm ürünleri hakkıyla kullanıyorsun :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bile şaşırıyorum hızıma :) Çok teşekkür ederim daha bir bu kadar daha biten var :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder