Bitenler #21

Merhabalar,çok yakın zamanlarda çok fazla bitenler yazısı yazdığımın farkındayım ancak sanki bir anda tüm ürünler bitti.Yani tamamen tesadüf,küçüktü kutu ama dolup dolup taşınca artık yazma vakti geldiğini düşündüm.Yavaş yavaş dönüş yoluna geçiyoruz,Akçay da yazdığım son bitenler yazısı olabilir.
Neyse lafı uzatmadan son yorumlarıma başlayalım.


Elidor Co-Creations serisinin besleyici ve nemlendirici bakımı,Kuru saçlara yumuşak ve parlak bir görünüm kazandırdığı vaadinde bulunuyor.Evet doğru saçlarımı çok güzel nemlendirdi ve yumuşacık yaptı.Ben mi fark edemedim bilemedim ama sanırım parlaklık sağlamıyor.
Kokusu fena değil tek sevmediğim yönü saçlarımı çok kabartması oldu.Bunun içinde saç bakım yağlarım imdadıma yetişti.

Palmolive Body Butter serisinin Şeftali Büyüsü Sıvı El sabunu,İnanılmaz güzel bir kokusu var,zaten içerisinde şeftali suyu özü var.Yapısı bu serinin duş jeli gibi kremli.Elleri anında yumuşacık yapıyor.Bundan sonra kesinlikle alacağım :) 

H&M Shimmering Shower Cream,İçerisi doluyken gözüme güzel gelmişti ama ışıltıyla hiç bir alakası yok.Ha kokusu nasıl derseniz gerçekten çok güzel ve çok kalıcı bir kokusu var ama şişeye bakınca gördüğüm simler duş esnasında yok oldu.Hala satılıyor mu bilmem ama 8.95 TL imiş.Ben bir daha almam kesinlikle.


Avon Senses Romantic Garden Of Eden Scrub,severek kullandım,tam benlik az granüllü iri yapılı ve mis gibi kokuyor.Detaylı yazısı için tıktık.

Sephora Slimming Oil For Legs,buttocks and stomach,kısacası inceltici yağ,ancak pek bir etkisini görmedim.Kokusu güzeldi yapısı da gayet iyiydi ama ben gözle görülür bir fark göremedim.Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 69 TL idi çok da gerekli değilmiş yani.

Avon Natural Hair Care Pure Clean Kiraz Çiçeği Özlü Saç Bakım Maskesi,Çoook sevdim.Kokusu yapısı harika.Saçlarımı çok güzel nemlendirdi.Saç uçlarıma çok güzel bakım yaptı.Üstelik fiyat olarak da çok uygun 5 6 TL civarı olması lazım.Tabiki tekrar alacağım.


Nivea Roll on,eşim bu tarz ürünleri çok seviyor.Bu ürünü özellikle paylaştım çünkü kokusu gerçekten çok güzel.Kalıcılığını çok sevdim.Yani bizden geçer not aldı bu ürün :) 

Petal Fresh Rose Shampoo,saçlarımı çok sertleştirdi,lilakutudan çıkmıştı ancak iyiki bu tarz ürünlerin deneme boylarını kullanıyoruz.Kesinlikle almam.

H&M  Body Lotion,tabiki vanilyalııııı :) Severek kullandım hafif bir yapısı var.Cilt tarafından emilimi biraz sürse de kokusu kalıcı.

Dove Deodorant,seyahat boyu özellikle kısa yolculuklar yapacaksam mutlaka benimle oluyor bu tarz küçük ürünler.Sürekli kullanıyorum zaten tekrar alırım mutlaka :) 


Avon Scent Essence Romantic Bouquet Edt,Taze şakayık, pembe frezya ve vetiver kokularının birleşimi harika bir koku.Ben aslında böyle hafif kokuları pek sevmem ama nedense çok hoşuma gitti.Severek kullandım ama keşke bu kadar küçük olmasaydı.Tekrar alabilirim.

H&M Shower Cream,vücut losyonunun setinden çıkmıştı,tabiki vanilyalı olduğundan severek kullandım.Kokusu gayet kalıcı.

Dove Deeply Nourishing Shower Gel,yapısı daha çok vücut losyonunu andırsa da çok çok köpürmese de ben genelde severek kullanıyorum bu ürünü.Seyahat setinden çıkmıştı.Kokusu bildiğimiz klasik Dove kokusu..


Dove Sabun,herhalde tüm kadınlar mutlaka 1 kere bu sabunu kullanmıştır.Bende kokusu çok seviyorum.Yine seyahat setinden çıkan bir sabundu,mini boy olduğu ve fazla yer kaplamadığı için severek taşıyorum seyahatlerimde..

Bijom eyeliner,sanırım ilk eyeliner larımdandı.Severek kullanmıştm ama dibi göründü artık ve vedalaşıyoruz.

Shisedio Perfect Refining Fondöten,testerı sanırım Sephora vermişti ama resmen bitmedi.İşaret parmağımın yarısı kadar olan bu şişeyi çook uzun zamandır kullanıyorum.Çok da sevdim kesinlikle tam boyunu alacağım ürünün.


Estee Lauder Double Ended Concealer/Mascara,heryerde muhteşem ikili diye anılan bu ürünü çook severek kullandım.Maskarası çabuk bitti ama kapatıcısıyla 6 ay vedalaşmadık.Ancak çok yakın bir zamanda bitti.Tekrar denk gelirsem alırım ya da tam boyunu alırım.Gerçekten muhteşemler..Detaylı yazısı için tık tık.

L'action Mediatic Labs Sebuma Karşı Karbon Maskesi,inanılmaz sevdim resmen Nivea Siyah nokta bantlarıma rakip çıktı.Dayanamayıp bitirdim ama Detaylı yazısını yenisini alıp yazacağım mutlaka.

Organyc Beauty Yüz Temizleme Serisi,gayet başarılıydı.Cildimi tahriş etmeden nazikçe makyajımı çıkarmakta bana yardımcı oldu.

Pronail Keratinli Pedikür Seti,gayet başarılı bir üründü.Özellikle topuk sertleşmelerime iyi geldi ve ayaklarımı yumuşacık yaptı.


Vee son ürünler..

Watsons Islak Mendil,ben böyle sürekli farklı kokular almaya bayılıyorum.Muhteşem bir kokusu var.Elimde birkaç tane daha var bu üründen severek kullandım tekrar da alabilirim.

Markasını bile hatırlamıyorum ama sanırım Watsons tan almıştım bu fırçayı.Severek kullandım ama artık iyice yıprandı ve yerine yenisini de almışken artık vedalaşma vakti.

Hask Saç Bakım Yağı,sürekli alıyorum zaten detaylı yorumları için tık.

Garnier Boya sonrası bakım kremi,saç boyasının içinden çıkmıştı.Sadece bu muhteşem kremleri için saç boyası alınır yani :) Gerçekten çok başarılı bu ürünler içinde ne varsa saçlarımı yumuşacık yapıyor.

Son olarak Fresh Line a ait bir losyon,hoş bir kokusu var nemlendirmesi cilt tarafından emilimi süper.


Evet bir bitenler yazısı daha bitti :) Bir sonraki yazımda görüşmek üzere esen kalın :) 








Yorumlar

  1. Bitenler yazılarını zevkle okuyorum epey de ürün varmış doğrusu :)

    YanıtlaSil
  2. Maşallah ne güzel şeyler bitirmişsin. Ah bir de ben üşenmesem de yazsam bitirdiklerimi.

    YanıtlaSil
  3. Evet çok fazla ürün bitirmişim ki yine bitenler kutum dolmak üzere :( Kesinlikle bu tarz yazıları okumayı bende çok seviyorum çünkü en son yorum ürün biterken oluyor.

    YanıtlaSil
  4. Bende çok üşeniyorum o yüzden bu kadar fazla ürün oluyor.Seninde bitenler yazını bekliyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder