38. Hafta Gebelik Günlüğüm

Merhabalar, doğmayan Beriliko ve ben hala aynı bedeni paylaşıyoruz. Sanırım artık o benden şikayetçi ben ondan şikayetçiyim ama yine de kopamıyoruz bir türlü :)


Evet gördüğünüz gibi artık kocaman oldum. Ama Beril hanım hala gelmeye niyetli değil. Nst de sancı vs çıkmıyor ki 34 ve 35. haftalarda çıkmıştı. Ama şu aralar öyle rahat ki küçük hanım eli ensesinde dünyası umurunda değil gelmeye niyet yok. 

Odası, eşyaları vs tamamlandı tek küçük hanımın gelmesi kaldı. Şimdilerde sıcaktan bayılıyorum resmen ne uyuyabiliyorum ne ayakta durabiliyorum uzun süre yürüyüşler iptal artık 1 2 km de nefesim kesiliyor. Açılma vs olur diye havuza da gidemiyorum. Öylece Beril hanım gelsin diye beklemedeyim. 

Ama 2. bebek kesinlikle yaza gelmeyecek ve kesinlikle işsiz olmayacağım çünkü evde otururken kafayı yiyecektim neredeyse. Neyse ki son 2 haftadır annem buralarda da yalnız hissetmiyorum kendimi. 

Gece uykusu hiç yok artık sağa dönsem tekmeliyor sola dönsem öyle sırt üstü zaten yatamıyorum. En rahatı gündüzleri koltukta uyuduğum zamanlar. Hayat bana zor bu aralar yani. Ah bir doğsa en azından onun minik suratı ile dünyam aydınlanacak derdim sıkıntım umurumda olmayacak. 

Doktorum tatile gidecekti çok üzülüyordum ama iptal oldu doktorumun adına üzülsem de kendi adıma çok sevindim. Yeşim hanım olmadan doğuramayacakmışım gibi geliyor. İlla onu istiyorum, ona güveniyorum. Bakalım suda doğum maceramız nasıl geçecek. Heyecanla Berilikomu bekliyoruz tüm takipçilerim ile hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza alırız inşallah.. 



Yorumlar

  1. Merhaba tatlı blogunuzu takibe aldım bende beklerim sevgiler 😊

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Hemen takibe alıyorum çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder