#Sibelvetolunayilebaharyemegi Etkinliği Ve Sponsorları #2

Merhabalar, bugün yazacağım yarın yazacağım derken bir türlü fırsat bulup yazamadığım 2. bölümü an itibariyle sizlerle paylaşıyorum. Öyle güzel bir gündü ki anılarım taptaze ve sizlerle geri kalanları paylaşmak için çok heyecanlıyım.

Bu güzel davetin sahipleri bir kere daha hatırlamak adına sevgili pastacaddesi ve sibelintarifdefteri idi. Şimdi gelelim geri kalan sponsorlarımıza :) 


Tabii bu güzel çikolataların sadece fotoğrafı kaldı elimde :) Eşim ki bitterli çikolata sevmez vallahi kavga ettik sen çok yedin ben çok yedim diye çikolatalar yüzünden inanılmaz taze ve lezzetliydi. dorebonbon davetiye,nikah şekeri, kurumsal hediyelikler ve organizasyon çalışmaları var ve sayfasını incelerseniz inanılmaz güzel şeyler var hepsinden alası geliyor insanın. 


Daha önce farklı bir etkinlikte tanışmıştım radoha firmasının kefiriyle inanılmaz lezzetli. Özellikle keçi sütlüsüne bayıldım. İnek sütüne olan toleransım yüzünden çok sevdiğim kefirden vazgeçmek zorunda kalmıştım. Ancak keçi sütlüsünü görünce mutlu oldum. Ve firmanın kefir sabunu var bende onu da deneyeceğim çok merak ediyorum etkilerini ve yorumlarım burada olacak tabiki ...



Ve gebelik sonrasında ayıla bayıla kullanacağım krauterhof un sıkılaştırıcı vücut jelini kullanmayı heyecanla bekliyorum. O kadar çok olumlu yorumlar okudum ki Beril bir an önce doğsun bende kullanmaya başlayayım diyorum. Yorumlarım tabiki burada olacak. 


Henüz deneyimlemediğim ancak meraktan öldüğüm bir şampuan. Meyveli şampuanı da ilk defa kullanacağım ve ilk defa duydum. Kullandıktan sonra ürünün yorumları tabiki blogda olacak. prestigekozmetik ten ürünlerine ulaşabilirsiniz. 


Kitabevi mentale nin çok güzel bir hikayesi var. Korsan kitabın önüne geçmek için 2 üniversiteli gencin kuruluşu. Çok hoşuma gitti 2. el ve 0 orjinal kitapları alıp satıyorlar. Hem güvenilir hemde orjinal ürünler :) 


turkmenlergida nın ürünleri gerçekten muhtşemem. Pudra şekeri çikolataları çoktan bitirdim bile ama tazelikleri ve lezzetleri inanılmaz güzel. Özellikle çikolatası inanılmaz güzeldi. Dayanamadım yedim :) 


mediwell ürünleri çok severek kullanıyorum zaten özellikle dudak kremleri muhteşem. Diğer kremleri henüz deneyimleme fırsatım olmadı denedikçe yorumlarım burada olacak :) 


vissmate in ürünlerini tanıdığımdan beri başka marka kullanmadım. Çok severek kullanıyorum. Şiddetle de tavsiye ediyorum kesinlikle :) 


dogadan ın ürünlerini de evimde severek kullanıyorum. Bu çayı henüz kışın soğuk günlerini sanırım bu güzel çay ile atlatacağım. Hemde vanilyalııııı :) 


Çook ama çok merak ediyordum. Etkinlikte sponsor olduklarını görünce çok sevindim. eseksutusampuani eseksutusampuani sayfalarını incelediğimde inanılmaz yararlı olduğunu gördüm. Denemek için sabırsızlanıyorum. 


cosmed in ürünlerini her zaman sevmişimdir. DD kremi merak ediyordum bakalım deneyimleyeceğim. Şampuanı ve kremini de deneyimlemek adına sabırsızlanıyorum. Eczane ürünü oldukları için ekstra meraklıyım. 


lesoleilshampoo hakkında çok fazla yorum okuduğum bir şampuandı. Bakalım ben neler düşüneceğim hakkında, yorumlar burada olacak.. 


esterel kozmetiğin ürünlerini merak ediyordum. Denedikçe ürünlerini yorumlayacağım :) 


pereja ürünlerini daha önce süper market raflarında görüp almıştım ve hangi ürününü kullandıysam çok memnun kaldım. Hem tenimle barıştılar hemde kokuları kalıcı ve muhteşem. Sponspor olmalarına inanılmaz sevindim. Bilmediğim bir kaç ürününü tanıma imkanı buldum. 




pakmaya nın yeni pudingleri muhteşem :) Güllü den bademliye çeşit çeşit lezzetlere sahip :) 


sacbakim ın saç bakım kompleksinden daha önce bahsetmiştim. Bu benim 3. şişem inanılmaz severek kullanıyorum evimden eksik edemiyorum. Yakında yeni bir yazısını daha yazacağım. 


fixliner içinde kaş kiti de var. Yakın zamanda kullanıp yorumlayacağım.


kalaycioglutahin ben tahin sevmem, alerjim var ancak ailemde kim tattıysa çok beğendi. Abim sanırım evine bile aldı. 


guzelgida nın birbirinden yararlı gıdaları :) Beyaz kinoa ile puding yapılıyormuş aklımda o var sanırım yakın zamanda deneyeceğim.


organiksatinal tam organik severlere göre bir site. Ne ararsanız var ve online satışı olduğu için size 1 tık uzaktalar sadece :) 


yaylabakliyat en bonkör firmaydı sanırım. Kareye sığdıramadım ürünlerini. Seve seve evimde kullanıyorum. Hepsi de çok faydalı besinler. 


.hashayat Acı yazması beni korkuttu ama nanesi çok lezzetli ve tazeydi. Acı biber salçasını da abim için hazırlayacağım zira kendisi çok sever. 



İlk olarak firma yetkilisi Murat Bey bize tanıttı ürünleri bu sırada ben parfümden bir fıs bileğime sıktım ve unuttum tabi malum gebelik :) Aynı gün ve ertesi gün bir koku geliyor burnuma ama nereden geldiğini anlamak zor oldu. Sonrasında fark ettim ki madparfum müş. İnanın bu kadar kalıcılık beklemiyordum şok oldum. Şu aralarda çok severek kullanıyorum hem kokusu kalıcı hemde bu tarz parfümlerde fazla fazla alınan o alkol kokusu hiç yok. Direk esans kokusunu alıyorsunuz. Bundan sonraki tercihim belli oldu. Hemde oldukça uygun fiyatları :) 



Kanvas  tablo m ise tabloda firmasına ait. Evimin baş köşesinde duruyor her gelende nereden yaptırdığımı soruyor. İnanılmaz güzel,çok sevdim. 

Evet sponsorlarımızın ve yazımızın da sonuna geldik. Etkinlikte emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim. Yeni tanıştığım güzel insanlar oldu çok memnun oldum. Çok keyifliydi. 



























Yorumlar

  1. Çook teşekkür ederimmm 😍😘

    YanıtlaSil
  2. Canım bu güzel günümüzde bizlerle birlikte olduğun için çok teşekkür ederim. Nice güzel etkinliklerde görüşmek üzere.

    Sevgiler

    Tolunay

    YanıtlaSil

Yorum Gönder