Son Zamanlarda En Sevdiğim Pembe Oje

Merhabalar, Snapchat ten( Yesimdedi) takip edenler bilirler bir ojeye taktım kafayı günlerce her yerden sadece onu paylaştım. Peki neydi bu meşhur oje ?


Tabiki bu pembik oje. Ya bebeğimizin kız olacağını öğrendiğimden beri taktım pembelere kafayı. Elim sürekli pembe kıyafetlere ve pembe ojelere gidiyordu ama istediğim gibi bir pembe bulamamıştım. Ojelerimin yoğun olmadığı bir dolapta bu ojeyi buldum meğer bitmek üzere olduğu için oraya koymuşum. Süreyim dedim nereden bilecektim aşık olacağımı bu renge :) Çook beğendim duruşunu, sizce de çok güzel değil mi ? 

Oje bitmek üzere olduğundan şişesini evire çevire zar zor kat böyle uyguladım. 5. 6 . günün sonunda soyulma yaptı ve o da sadece uçlardan olduğu için sıkıntı olmadı. Ve tabiki oje bitti en yakın zamanda bu ojeyi yenileyeceğim ama biraz daha satış hesabımdaki ojelerin satılmasını bekleyeceğim ki birazcık yer açılsın :) 

Bu ojeyi Watsons mağazlarından bulabilirsiniz. Tek katta da çok güzel renk veriyor ben bittiği için hepsini uygulamak adına 2 kat sürdüm. Kalıcılığı kuruma hızı süper. Ki son demlerini oynayan ojeler genelde kuruma problemi yaratır ama bu hiç sorun yaratmadı. 

Fiyat olarak sanırım 4 5 TL civarındalar ama bazen 1 alana 1 bedava kampanyaları oluyor o zaman aynı fiyata 2 tane alınca çok daha karlı oluyorsunuz. Ojenin numarası üzerinde yazıyor 25 numara şimdilik hoşçakalın...


Yorumlar

  1. Pembe ojeyi bende çok seviyorum tonu çok güzelmiş :)) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim ☺️🙏

    YanıtlaSil

Yorum Gönder