Naturelse Saç Besleyici Sprey

Merhabalar, fotoğrafını bulamadığım için ve üründe bittiği için yazısı gecikmiş bir üründen bahsedeceğim bugün sizlere.. 


Fotoğraf alıntıdır.

Benim emzirmeden dolayı saçlarım döküldüğü için yengemize denettim. Yoğun dökülme sorunu vardı hatta dipler gözüküyordu. 


Bu kullanmadan önceki hali, 


Bu da kullanım sonrası hali. 

Saçları gözle görülür şekilde dökülmeyi kesti ve resmen yoğunlaştı. 

Ürünün içeriği oldukça temiz hatta çayına aroma olsun diye dökenler bile var ki şu bilinir ki oral yol ile alınan ürünler daha hızlı sonuç verir ki firma yetkilisi de bana  ürünü çayına karıştırıp içtiğini söylediğinde şok olmuşum. Ama sonra ürünün yorumlarını okuduğumda birçok kişinin bunu yaptığını okudum. 

İçerisinde alkol yok gebeler ve çocuklar dahi kullanabiliyor. Hoş karanfil ağırlıklı kokusu var ama kesinlikle rahatsız etmiyor. Erkekler içinde uygun olan ürün, kaşıntı, egzama gibi saçlı derideki cilt sorunlarına da iyi geliyor. 

Yağlı saçlar bile rahatlıkla kullanabiliyor ki yengemizin saçları yağlıydı ürünün bu yönde olumsuz bir etkisi olmadı.

Saç ekimi sonrası sivilcelenme içinde tercih edilen bu ürünü bir tık ile buradan satın alabildiğiniz gibi eczanelerden de alabilirsiniz. 

Kullanımı da çok basit sabah akşam, zaten spreyli şişesi var saç diplerinize sıkıp masajla yediriyorsunuz.

Aslında biz bir şişe kullandık 50 ml 2 aya yakın kullandık, 6 ay kullanımda maksimum etkiyi gösteriyor yani düzenli kullanım ve 6 ay kullandıktan  sonra ince saçlarınız güçlenerek kalınlaşır ve yeni saç oluşumunu destekler bence mucize gibi bir ürün. Ki yengemiz yenisi alacak, test ettik onayladık. Diğer şişeler ve uygulamaları tekrar paylaşacağım.. 

%100 doğal içeriğine ve etkisine göre fiyatı oldukça iyi aslında 50 ml 49 TL. 






Yorumlar