Bitenler #38

Merhabalar,  Beriliko uyudu da bende hemen attım kendimi pc başına snapchatte anlattım ama burada da bir özet geçmek istedim biten ürünlerim hakkında. Yine çok fazla ürün bitirdiğim için enerjimi giriş yazmakla harcamadan hemen başlıyorum. Bence kahvenizi alın gelin :) 


Bath and Body Works Köpük Sabun, bu sabunlardan da bittikçe alıyorum bence oldukça kullanışlı. Kokuları çok güzel oluyor ve köpük formu az kullanımı sağlıyor.

Listerine Ağız Bakım Suyu, bittikçe alıyorum en sevdiklerimden.. 

Cyrene Micelar Makyaj Temizleme Suyu, oldukça severek kullandım makyajı çok güzel temizliyordu. Bunun detaylı yazısını yazacağım.


The Body Shop Duş jeli, mini boy bir üründü. Çok güzel kokuyordu ancak kokusu çok kalıcı değildi ve köpürmesi çok başarılı değil ama yine seyahatlerde boyları açısından oldukça kullanışlı oluyorlar. 

M&S Sıvı Sabun, manolyalıydı, muhteşem bir kokusu vardı resmen bayıldım. Kokusu oldukça kalıcı  ve köpürmesi de oldukça başarılıydı. Tekrar denk gelirsem alabilirim.

Sunatural Şampuan, çok çok sevdik. Bunu eşim kullanmıştı ve çok sevdi. Saçındaki kepeğe iyi geldi ve saçları yumuşacıktı. Detaylar için tık tık .


Avon Peeling, yapısı bana göre olmayan bir peelingti. Fazla kremsi ve az tanecikliydi. Peeling ten ziyade duşta vücut kremi gibiydi ve öyle kullanınca oldukça güzeldi. Kokusunu sevdim ama bir daha almam.

Pereja Duş jeli, çok sevdiğim bir marka. Ürünlerinin kokuları oldukça gerçekçi ve kalıcı. Bu markanın ürünlerini Carrefoursa da bulabilirsiniz. Bence reyonun önünden koklamadan geçmeyin, kesin sepete atarsınız ürünlerini :) 

Farmona Yüz Yıkama Jeli, cildi kurutmadan temizleyen güzel bir temizleyici. Ayrıca nemi de çok güzel dengeliyordu. 


Solenne Tırnak Balsamı, çok severek 2 tane bitirdim detayları için tık tık.

Bee Beauty El kremi, oldukça sevdiğim bir ürün oldu. Yapısı yaz aylarına daha uygun kokusu ise oldukça kalıcıydı. 

H&M tırnak yağı, severek kullandım tırnak etlerine uygularken şişenin bilyeli başlığı çok yardımcı olduğundan atmadım ben içerisine farklı yağlar koyarak kullanmaya devam edeceğim. 

Avon Güllü Su, gül suyundan nefret eden cildimi önce Bebak gül suyu ile alıştırdım ardından bu ürünü kullandım  ve sivilce problemi yaşamadan mutlu mesut bitirdim.

Yves Rocher Tırnak Sertleştirici Balm, çok severek kullanıyordum ama yapısı da bozulmuş ürün 1 2 kerelik ancak kalmış hoop çöpe. Şu an üretimi yok zaten ürünün hiiç bahsetmeyeceğim güzelliğinden.. 


Gosh Saç Kremi, ürünü çok sevmedim. Çok fazla yoğun zencefil kokusu vardı. Evet saçı  yumuşatıyordu ama çok fazla ürün kullanmak gerekiyordu bu sebeple de çabuk bitti. 

Dalan Dolive Şampuan ve Saç Kremi, Saç kremini daha çok sevdim. Saça doğal bir hacim veriyordu ki onu hacim serisinden almışım. Şampuan ise tek başına bile saçı yumuşatıyordu ama onarım gözlemlemedim. 


Kolonya Yumoşun yumuşatıcısının hediyesi sırf bunu almak için kaç paket yumuşatıcı almıştım. Birkaç kutuyu bitirdim bu da sonuncuydu sanırım cam şişeli olan kaldı bir tek. Çok seviyorum kokusunu :) 

Loccitane Vücut Losyonu, muhteşem bir kokusu yapısı vardı. Nemlendirmesi çok başarılıydı yapışkan his bırakmıyordu. 

Yves Rocher Yağ, muhteşem bir kokusu vardı severek kullandım. Bana hep yazı hatırlatır kokusu. 

Nivea koltuk altı stick, eşim kullandı ama bence koruması oldukça kötüydü. Kokusu çok güzel olsa da koruyuculuğu yoksa bizim için başarılı sayılmaz. Şimdi eşimle Sebamed i kullanıyoruz çok memnunuz gerçekten 24 saat koruma sağlıyor hemde içeriği temiz. 

Himalaya Neem Mask, bittikçe buluyorum alıyorum çok seviyorum. Detaylar için tık tık.

Laction Sebum Bandı, ürünü ben siyah nokta bandı olarak kullanıyorum. Ve bence bu konuda çok başarılı. Gratis mağazlarında bulabileceğiniz bu ürünü ben siyah nokta savaşımda baş ürün olarak kullanıyorum. 


Benefit Roller Lash Rimel, maalesef bende beklediğim etkiyi bırakmayan bir rimel oldu. Kirpiklerimi uzatmadı hafif dolguluk verdi ama bunu uyguladığımda arkadaşlarım kirpiklerimde rimel olup olmadığını sordu verdiğim paraya üzüldüm yani. 

School Yedek Başlık, ben çok severek kullanıyorum bu ürünün makinesini sıklıkla başlığını değiştiriyorum ve evde pedikür keyfi yaşıyorum. Zorlansam da hamileyken bile yapabildim bence oldukça kullanışlı. 

Eveeet bir bitenler yazısının daha sonuna geldik şimdilik hoşçakalın.. 





Yorumlar

  1. Gelsin yeniler canim dalan şampuan ve saç kremini merak ettim

    YanıtlaSil
  2. Yenilere başladım bile ürün bitirmek ziyan olmadığını görmek oldukça eğlenceli :) Dalan ın şampuan ve saç kremi güzel ancak beklediğim ve herkesin övdüğü kadar başarılı bulmadım ben :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar, bloğunuza instagramdan ulaştım. Takipteyim. Bana da beklerim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar cekilisinize katıldım burdan da takip ediyorum😊🙋🏼

    YanıtlaSil
  5. Cekilise katildim ve takip ediyorum ��

    YanıtlaSil
  6. Merhaba bende takibe aldım sizi:) Severek takip edeceğim, teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  7. Takipleriniz için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  8. Bende takibe aldim guzel anlatimin icin tesekkurler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder