Blogum 2 Yaşında :)

Merhabalar, ben yazmaya başlayalı 2 bitmiş meğer, ilk zamanlar kendi kendime yazdığımı hissederdim bazen hala öyle sanıyorum ama görüntülenme sayılarım beni bu konuda yanıltıyor ve inatla yazmaya devam ediyorum ve yazacağım da.. 


Beni bu düğün provası makyajımla tanıdınız ilk olarak şimdiler de çok farkım yok ama en azından bir 20 kusür kilo vermiştim ( okumak isterseniz tık tık. ) ama minik balığım ile birer birer almaya başladım kiloları :) Sanırım 4. ay sonunda anne adayları kilo alıyormuş :( 

Vee hamilelikte 4. ayımda bitmek üzere ilk 3 ayı okumak isterseniz tık tık. 18 Şubat'ta kontrolümüz var ve bakalım neler yapıyor bizim balık ve cinsiyeti artık kesinleşecek :) 

Neyse beni okuyan takip eden etmeyen herkese çok teşekkür ederim, ben hala yazıyorum, yazmaya devam edeceğim yine takipte kalıp destek verirseniz çok teşekkür ederim. Ben hem sizin için hem de kendim için yazıyorum aslında, geçmiş yazıları okuyup aa bugün bunu yapmışım, bunları kullanmışım diyorum.. 

Şu an İnstagram hesabımda devam eden bir çekilişim var ve yine bir çekiliş daha başlatacağım. Tüm sosyal medyada beni Yesimdedi olarak bulabilirsiniz :)


Yorumlar

  1. Ne güzel nice nice yıllara canım, blog yazmak bir emek işi gerçekten.. Bebis de sağ salim gelsin inşallah,sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Canım benim ilk takip ettiklerimdensin :) seviyorum seni ve paylaşımlarını daha nice bloglu yıllar diliyorum

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle emek işi bazen kimse görmüyor duymuyor sesimi gibi hissetsem de demek ki sizler gibi güzel dostlar biriktirmişim

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim canım bende seni hep takip ettim, ediyorum :) Nice bloglu yıllara hep beraber inşallah

    YanıtlaSil

Yorum Gönder